Bílí Tygři Liberec

Jaroslav Modrý rozšířil realizační tým

Date of publication Author eReS

Nešťastné zranění v utkání s Energií Karlovy Vary, které obránce Jaroslava Modrého vyřadilo ze hry minimálně do konce základní části Tipsport extraligy, ovlivnilo jeho další působení u týmu Bílých Tygrů. Zkušený třiatřicetiletý bek se tak postavil spolu s trojicí Paleček-Dvořák-Kapoun za hráčskou lavici.

Zranění jednoho z vůbec nejlepších extraligových obránců přišlo v tu nejnevhodnější chvíli. Jedenáct utkání před koncem základní části, kdy se týmy snaží zajistit si co nejlepší výchozí postavení pro play-off, se jeden z pilířů liberecké sestavy ocitl na marodce. Choulostivé zranění přitahovače tricepsu si vynutilo operaci v plzeňské nemocnici.

Modrý tak mohl přemýšlet, jak naloží s dalším osudem pouze však v roli pacienta. Do úvah přicházela i možnost návratu do USA, tu však řízný obránce s citem pro přihrávku, vynikající střelou a dokonalým smyslem pro čtení hry zavrhl. "Nikdo neví, zda bude Jarda ještě k dispozici. Léčba obvykle trvá 5-8 týdnů. Po naší vzájemné konzultaci se však rozhodl být s týmem a pomoci mu svými zkušenostmi alespoň z trenérské lavice. Jsem velmi rád, že se nám do týmu podařilo získat hráče takovéhoto kalibru, který má navíc charakter jedné z vůdčích osobností a snaží se týmu pomoci i v této situaci," řekl k situaci genereální manažer Bílých Tygrů Ctibor Jech.

Jaroslav Modrý se tak po dobu své absence bude nyní objevovat spolu s trenérským triumvirátem na bidýlku v pozici jednoho z členů realizačního týmu. Věřme, že jeho návrat na hráčskou lavici nebude trvat nikterak dlouho.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit