Bílí Tygři Liberec

Den první ve znamení cestování

Date of publication Author Jan Rachota

Budík libereckých hokejistů zvonil ve středu hodně brzy po ránu. Již patnáct minut před pátou hodinou se totiž vydali od Tipsport areny na „trojboj“ do Skandinávie, kde se postupně střetnou se švédskými HV71, Linköpingem a finským Karpatem Oulu.

Doma zůstali zranění Michal Bulíř, Jaroslav Vlach a také Lukáš Vantuch. Toho na poslední chvíli nahradil Petr Kica.

O tom, jaký poklad do švédského Stockholmu nese, věděla dobře i posádka ČSA, však také kapitán na závěr letu dlouhého přes 1 100 km popřál Tygrům ve Skandinávii hodně štěstí. Přelet do Švédska znamenal pro Tygry také jinou než cestovní zátěž. Museli se vyrovnat s teplotním skokem – z českých 35 stupňových veder si zvykali na 16 stupňů.

Ze Stockoholmu zamířili Tygři na jih Švédska, v autobusu strávili i s pauzou na oběd přes 6 hodin. Cestování každý trávil jinak – někdo využil cestu k dohnání spánkového deficitu, jiný sledoval film na počítači a karetní partička se tradičně věnovala své oblíbené činnosti. Do hotelu Scandic, vzdáleného 300 metrů od Kinnarps Areny, se tým dostal přesně po 12 hodinách cesty z Liberce. Následoval krátký svižný trénink na jednom z místních travnatých hřišť, poté dostali svěřenci trenéra Kalouse klid na pokojích.

Po poradě a večeři plánují hokejisté společné sledování fotbalové bitvy Plzeň – Kodaň. Snad je tento souboj naladí na jejich zítřejší snažení proti HV71 v nedalekém Nassjo.


Fotografie z tripu naleznete zde.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit