Bílí Tygři Liberec

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Plánujete se vybavit v tygřím fanshopu či e-shopu? Pak rozhodně zbystřete. Z důvodu posezónní inventury bude v následujícím týdnu fanshop uzavřen.

Vzhledem k posezónní inventuře zůstane od středy 24. dubna do úterý 30. dubna kamenná prodejna tygřího fanshopu, kterou naleznete v areálu Home Credit Areny, uzavřena. Nebude v ní tedy možno nakupovat žádné tygří fanpředměty, hokejové zboží či vstupenky na kulturní akce pořádané v síti Ticketportal, které prodejna fanshopu rovněž nabízí.

Ze stejných důvodů pak nebude ve stejném období v provozu ani internetový e-shop. Stránka sice bude dostupná, nicméně nebude možné objednávky realizovat. Své oblíbené fanpředměty si tak budete moci zajistit znovu až po skončení inventury, tedy od středy 1. května.

Kamenná prodejna se pak pro fanoušky otevře znovu až ve čtvrtek 2. května, neboť ve středu bude uzavřena z důvodu státního svárku. Navštívit ji budete moci v tradiční otevírací době od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin.

Pokud si chcete nakoupit pomocí tygřího e-shopu, nezapomeňte učinit objednávku včas, aby mohla být před inventurou distribuována. Během inventury nebudou žádné objednávky rozesílány. S nákupem tedy rozhodně neváhejte!

PŘEJÍT DO E-SHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Michael Krutil: Tygři skvěle pracují s mladými, neváhal jsem

Nejnovější články

Michael Krutil: Téměř jsem neváhal. Vím, jak v Liberci dobře pracují s mladými hráči

Liga mistrů zná účastníky následující sezony

První posila potvrzena. Pod Ještěd přichází Michael Krutil

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit