Bílí Tygři Liberec

Prohlášení prezidenta klubu

Date of publication Author Klub

V reakci na mnohé mediální spekulace ohledně mé osoby potvrzuji, že jsem dnešního dne převzal usnesení o zahájení trestního stíhání mé osoby. Ke sdělování jakýchkoliv detailů nejsem bohužel více oprávněn.

Rád bych nicméně uvedl následující. Není pravdou, jak některá média prezentovala, že bych se vyhýbal spolupráci s Policií ČR. Od prvního kontaktu poskytuji plnou součinnost a budu tak činit i nadále.

Jsem hluboce přesvědčen o tom, že jde o pouhé nedorozumění a že se vše co nejdříve vysvětlí. Z této situace jsem velmi smutný, a to zejména kvůli mým blízkým, ale také všem zaměstnancům skupiny SYNER Group, obchodním partnerům naší skupiny a přátelům, fanoušky Bílých Tygrů nevyjímaje. Už kvůli tomu, že jsem jedním z akcionářů SYNER Group, mě mrzí, že tato situace může vrhat negativní stín na celou skupinu a značku SYNER. Ač se v médiích objevují informace, že šetření policie se týká stavebních zakázek Města Liberce, zdůrazňuji, že společnost SYNER pro město již 10 let nic nestavěla. V této souvislosti apeluji na všechna média, aby byla při informování objektivní.

Samozřejmě budu usilovat o co nejrychlejší očištění mého jména a eliminování negativního dopadu na skupinu SYNER Group, všechny její společnosti a zaměstnance. S čistým svědomím chci ubezpečit všechny fanoušky Bílých Tygrů, že náš klub pokračuje v plné přípravě na nový ročník a pevně věřím, že s podporou našich obchodních partnerů zajistíme krásné zážitky v příštích sezónách.

Petr Syrovátko

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

První posila potvrzena. Pod Ještěd přichází Michael Krutil

Rychlovský se s národním týmem rozloučil asistencí. Končí i Filippi

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit