Bílí Tygři Liberec

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Date of publication Author Fanshop

Liberec - Patříš mezi sběratele hokejových kartiček, nebo pouze mezi zaryté hokejové fandy? Pak by ti rozhodně neměla uniknout právě vydaná 2. série oficiálních extraligových kartiček pro sezonu 2023/24.

Také v sezoně 2023/24 si Tipsport extraliga ledního hokeje ve spolupráci s výrobcem SportZoo připravila pro fanoušky novou edici oficiálních hokejových kartiček. Kromě základního setu v ní můžeš nalézt celou řadu cenných sběratelských kousků - ať už nováčkovských kartiček s limitovaným počtem, kousků s vlastnoručním podpisem daného hráče či karty s vsunutým ústřižkem originálního hraného dresu hráče.

Ať už tedy patříš mezi vášnivé sběratele či v sobě sběratelství teprve probouzíš, rozhodně ti bude nějakou chvíli trvat, než sesbíráš všechny. Je tvým cílem poskládat celou sérii karet, nebo ti postačí mít pohromadě všechny hráče svého týmu? Nebo se raději zaměříš pouze na unikátní kousky s podpisy či kusem dresu? Volba je jen na tobě.

Podaří se ti sesbírat kompletní kádr Bílých Tygrů?

Nejen originální hokejové kartičky, ale také kompletní sortiment fanpředmětů můžeš zakoupit v kamenné prodejně tygřího fanshopu. Fanshop naleznete v areálu Sport Parku Liberec naproti předprodeji vstupenek na Rotundě. Otevřen je každý všední den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Otevřeno je též v průběhu každé akce konané v Home Credit Areně.

Pokud preferujete nákup z pohodlí vašeho domova, můžete využít e-shopu, v němž naleznete kompletní nabídku tygřího merche. Vybrat si můžeš ze široké palety možností dopravy - kromě osobního vyzvednutí si můžeš zvolit například Českou poštu, kurýrní službu DPD či Zásilkovnu. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máš vybrané formy dopravy zcela ZDARMA! Který z našich produktů si vybereš?

PŘEJÍT DO FANSHOPU

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit