Bílí Tygři Liberec

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Date of publication Author Klub

Liberec - Sezona 2023/24 je minulostí a vy na ni můžete získat unikátní upomínku v podobě originálního hraného dresu jednoho z hráčů A-týmu. Tentokrát máte šanci získat kompletní modrou i bílou sadu!

Sezona 2023/24 měla jedno specifikum. Až do konce listopadu nastupovali Tygři v první sadě modrých a bílých dresů s pouze třemi logy marketingového partnera extraligy BPA na rukávech. Od 22. kola se Spartou pak rukávy doplnil čtvrtý partner, kvůli čemuž bylo potřeba vyrobit nové sady trikotů.

Do posezónní aukce tak jdou tentokrát hned dvě sady dresů - bílé dresy, v kterých Tygři hráli úvodních 21 kol ještě bez čtvrtého partnera, a modré dresy, v nichž nastupovali od 22. kola až do konce play-off. Celkem tak můžete získat hned 73 trikotů. Který z nich bude váš? Vyberete si dres kapitána Michala Birnera, nejproduktivnějšího hráče extraligy Tomáše Filippi či nejlepšího střelce soutěže Jakuba Rychlovského? Nebo některý z trikotů bez jmenovky? Je to jen na vás!

PŘEJÍT DO AUKCE

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na neděli 7. dubna v 19:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

A pozor, pokud si chcete některý z trikotů rovnou pojistit bez nutnosti čekat na konec dražby, máte šanci využít variantu Kup teď. Ta vám umožní zakoupit dres okamžitě za stanovenou cenu.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit