Bílí Tygři Liberec

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Jako již každý rok se vaše ratolesti mohou těšit na oblíbený příměstský tábor Hravé prázdniny, který se uskuteční v několika turnusech v areálu Sport Parku Liberec. Máte doma malého sportovce? Neváhejte a přihlaste ho!

Hravé prázdniny patří k nejoblíbenějším příměstským táborům na Liberecku a rozhodně na nich na děti čeká nejvíce pohybu a sportu. Děti ve věku od 6 do 14 let se mohou těšit na osm týdenních turnusů strávených nejen sportem. První turnus začne už 8. července a registrace jsou v plném proudu!

Ani letos nebudou chybět oblíbené součásti Hravých prázdnin, bez kterých by to už „nebylo ono“ – prohlídka šaten A-týmu Bílých Tygrů za doprovodu jednoho z hráčů, spousta sportovních zážitků, kdy si děti vyzkouší méně i více známé sporty, bruslení s bruslařskou školou Bruslička, výlet do Lunaparku v Centru Babylon nebo hokejový trénink v Sense Areně.

Program příměstského tábora Hravé prázdniny však čeká také netradičních bodů programu – třeba možnost vyzkoušet si i netradiční sporty, jako jsou softbal nebo třeba hokejbal pod vedením trenérů z libereckého klubu HBC Lišky Liberec. Další oblíbený program bude formou například Decathlon zóny, kde si tradičně budou moci zahrát ping pong, tenis na tyči, badminton nebo zastřílet z luku.

A co samozřejmě zůstane stejné a osvědčené, je důraz na správný a zdravý pohyb, kvalitní rozcvičky a zdravé a plnohodnotné stravování. Všechny detaily o pojetí tábora, ale také přihlášky najdete na stránkách https://www.homecreditarena.cz/hrave-prazdniny.

Neváhejte a přihlaste své děti na oblíbený příměstský tábor Hravé prázdniny!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit