Bílí Tygři Liberec

Aukce unikátních puků z 1000. utkání Lukáše Dernera končí ve čtvrtek

Date of publication Author Klub

Liberec - Ve 39. kole odehrál Lukáš Derner svůj 1000. zápas v nejvyšší české hokejové soutěži. A vy můžete mít doma unikátní připomínku tohoto neuvěřitelného milníku. Aukce unikátních puků z tohoto duelu končí již ve čtvrtek.

Pro tento zápas připravila Tipsport extraliga ledního hokeje speciální sadu hracích puků, které se nesly v duchu 1000. utkání Lukáše Dernera. A vybrané kousky z této sady můžete nyní získat v aukci. Na stránkách GotAuthentic.com je v dražbě hned šest puků z celkem 50 připravených kotoučů pro toto utkání, přičemž každý z nich má svůj vlastní příběh.

Budete chtít získat hraný puk se sběratelským číslem 1? Nebo budete raději dražit kotouč, s nímž Oscar Flynn v závěru vstřelil rozhodující gól? V dražbě je též touš, pomocí něhož skóroval dříve v duelu s Plzní Tomáš Filippi. Výběr je tak skutečně pestrý. Vybrané puky jsou navíc podepsané přímo Lukášem Dernerem, čímž tato sběratelská rarita nabývá na hodnotě.

Jak některý z těchto kotoučů získat? Stačí se zaregistrovat na webu GotAuthentic.com a začít přihazovat. Aktuální ceny puků začínají na 607 Kč, například kotouč se sběratelským číslem 1/50 už však svou cenovkou překonal 1 000 Kč. Bude tedy zajímavé sledovat, na jaké částky se jednotlivé puky z této unikátní edice vyšplhají.

Vybraná částka bude následně použita na charitativní projekt, který zvolí Lukáš Derner. Ten tak svým 1000. zápasem v extralize zároveň pomůže dobré věci. Který z puků bude váš?

PŘEJÍT DO AUKCE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit