Bílí Tygři Liberec

Tři Tygři obléknou český dres! Premiérovou nominaci obdržel Rychlovský

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Také na druhém letošním podniku Euro Hockey Tour bude mít liberecký tým své zástupce. Po vydařeném turnaji ve Finsku si o další pozvánku do národního týmu řekli Tomáš Filippi s Ronaldem Knotem. Dojde také ale i na jednoho debutanta.

Obránce Ronald Knot a útočník Tomáš Filippi už jsou na mezinárodní scéně poměrně zkušení harcovníci. Druhý jmenovaný se jednou podíval i na mistrovství světa, Knot má kromě světového šampionátu ve svém portfoliu i olympijské hry. Oba se již představili v listopadu na Karjale a po povedených výkonech na tomto turnaji i domácí soutěži je trenér národního týmu Radim Rulík neváhal pozvat i do Švýcarska.

Zato Jakub Rychlovský oblékne dres seniorské reprezentace vůbec poprvé. Mladý forvard zažívá v Liberci svou životní sezónu a s bilancí 11+10 už nyní překonal své dosavadní maximum. V mládežnických kategoriích se podíval na mistrovství světa kategorie U18 i U20, nyní ho čeká premiéra za národní tým mezi dospělými.

Druhý turnaj série Euro Hockey Tour zahájí české mužstvo 14. prosince v pražské O2 areně proti Finsku. Následně se přesune do švýcarského Curychu, kde vyzve domácí tým a Švédy.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit