Bílí Tygři Liberec

Jaromír Pérez krátce o klíčových faktorech zápasu s Brnem

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Důležitý tabulkový souboj skončil lépe pro Kometu. Ta si totiž už během úvodní části vypracovala třígólový náskok a z rytmu ji nevyvedl ani snižující gól Ronalda Knota. Jak se za utkáním ohlíží útočník Jaromír Pérez.

V domácím utkání proti Brnu chtěli Liberečtí napravit páteční zaváhání s Olomoucí, jenže s Kometou velmi rychle prohrávali. Už po čtyřiadvaceti vteřinách totiž otevřel skóre Kaňák a v osmé minutě vedli hosté dokonce už 3:0. O nepovedeném začátku zápasu hovořil po utkání útočník Jaromír Pérez.

Jaromír Pérez o nepovedeném začátku utkání
Asi jsme tomu od začátku ani nešli naproti. Hned první střídání nás zaskočilo. Poté už jsme se do toho nedokázali vrátit.

I přes nepříznivý stav ale šelmy nesložily zbraně. Na začátku druhé části totiž na 1:3 snížil povedenou ranou Ronald Knot, jenž vykřesal naději na zvrat. Brno ale hned vzápětí znovu odskočilo na rozdíl tří branek gólem Daniela Gazdy. „Už nebylo na co čekat. Řekli jsme si, že jdeme, zkusíme to a podařilo se nám dát gól. Namísto toho, abychom se ale dostali do tlaku, nebo utkání zdramatizovali, tak jsme v dalších minutách tři branky dostali. A bylo po zápase,“ říká jediný liberecký střelec duelu.

Jaromír Pérez o klíčové pasáži zápasu
Kdybychom hned další střídání nedostali gól, možná bychom se chytili a utkání třeba i otočili. Bohužel se to nestalo.

Severočeši tak domácí hřiště neuhájili a v tabulce klesli na sedmé místo. O další důležité body se poperou už ve čtvrtek, kdy se před kamerami O2 TV Sport představí v Plzni.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit