Bílí Tygři Liberec

Tygři se vrací pod Ještěd. Doma vyzvou kladenské Rytíře!

Date of publication Author Jakub Špaček

Liberec - Svěřenci Filipa Pešána se po více jak týdnu opět představí na domácím ledu. Jestli Liberec ukončí sérii tří nepovedených utkání a naváže na vítězství z úvodního domácího zápasu, se dozvíme již ve středu od 18:00!

Gólová trápení

Severočeši mají za sebou šňůru tří venkovních utkání, ve kterých bohužel nezískali ani bod. Gólově se navíc v těchto zápasech prosadili pouze pětkrát. Na ledě Třince a Litvínova svěřenci Filipa Pešána rozvlnili síť dokonce jen jednou. Ukončí Liberec gólové trápení již ve středu?

Kladenští Rytíři se nachází v hodně podobné situaci, protože Středočeši zaznamenali v předchozích třech střetnutích skóre 5:12. Sedm z celkového počtu obdržených branek dostali v posledním zápase, v němž podlehli pražské Spartě 1:7. Do zápasu půjde celek kolem kapitána Tomáše Plekance s motivací zlepšit svou bilanci.

Jaromír PÉrez o zápase s litvínovem

Nemyslím si, že bychom do utkání vstoupili špatně. Bohužel jsme soupeři dali hodně přesilovek, ve kterých převrátil zápas na svou stranu. Poté už se to těžko dotahovalo.


Koho sledovat?

V loňském ročníku se ve vzájemných zápasech v našich barvách dařilo dvojici Tomáš Filippi a T.J. Melancon. Oba dohromady zaznamenali 11 kanadských bodů. Filippi za 2 góly a 3 asistence, Melancon naopak za 6 přesných přihrávek na gól.

V předchozí sezóně pod Ještědem působil nynější hráč Kladna - Michael Frolík. Zaznamenal v našem dresu 27 bodů s bilancí 12+15. Prosadí se hned při prvním návratu pod Ještěd?

Vyrovnané bitvy

V uplynulém ročníku se oba celky střetly čtyřikrát. Až na jednu výjimku jejich vzájemná klání skončila těsným vítězstvím o jeden gól. Obě mužstva si výhry rozdělila rovnoměrně. Jak to bude v nadcházející sezóně?

Kladno má nepříznivou bilanci na ledě Home Credit Areny, neboť zde nedokázalo zvítězit již devět utkání v řadě. Naposledy se to podařilo na konci září roku 2013. Uhájí Tygři svou domácí půdu, nebo Kladno po dlouhých letech vyloupí Liberec? To se dozvíme ve středu od 18:00.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Martin Faško-Rudáš skóroval na mistrovství světa!

Nová sezona startuje! Ceny vstupenek držíme na minimu, prozrazuje marketingový ředitel

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit