Bílí Tygři Liberec

Sny se plní u nás. Tygří nábor v rámci Sport Live už v sobotu v Home Credit Areně!

Date of publication Author Klub

Liberec – Máte doma malého Tygra ročníku narození 2019, 2018, 2017 nebo 2016? Třeba právě z něj může vyrůst další Nedvěd, Bulíř nebo Šimek. Přijďte s ním v sobotu 9. září na náborovou akci, kterou pořádáme v rámci veletrhu Sport Live a odnesete si nejen spoustu zážitků, ale také tygří dres.

Vstup na akci je od 8:30. Doporučujeme registraci provést online přes níže uvedený formulář, čímž si usnadníte registraci přímo na místě. Od 9:00 do 9:45 se pak přímo na ploše Home Credit Areny uskuteční ukázkový trénink za doprovodu hráčů A-týmu. Nezáleží na tom, jaké zkušenosti mají Vaše děti s bruslením, naši profesionální trenéři se o všechny postarají. Rodiče se navíc dozvědí vše podstatné o tom, co obnáší výchova mladého hokejisty, a ukázkový trénink mohou pohodlně sledovat z tribuny Home Credit Areny.

Pro všechny účastníky bude na místě přichystáno drobné občerstvení, káva a čaj.

S sebou budou děti potřebovat pouze helmu (postačí například lyžařská či cyklistická), brusle, lyžařské rukavice, případně také chrániče na in-line brusle. Pokud doma nemáte vlastní brusle nebo helmu, rádi Vám vybavení zapůjčíme. V takovém případě nás prosím kontaktujte předem na emailovou adresu safarovsky@hcbilitygri.cz, kde se domluvíme na správné velikosti bruslí a dalších detailech. Pro půjčení bruslí bude od 8 hodin k dispozici také prodejna JB sport nacházející se v blízkosti arény.

Akce je určena pro děti, které ještě nejsou členy naší akademie.

Na co vše se ještě v sobotu mohou děti těšit? Kromě dopoledního ukázkového tréninku na ledě je to autogramiáda hráčů A-týmů, virtuální hokejová realita Sense Arena nebo street hokej u Rotundy. Otevřen Vám bude i náš fanshop, abyste se na celý den mohli správně vybavit.

Přijďte v sobotu 3. září se svým malým Tygrem na naši náborovou akci. Registrovat se můžete pomocí tohoto formuláře.

Děkujeme a moc se na Vás těšíme!

Pokud jsou vaše děti starší než ročník narození 2016, ale i tak by si chtěly hokej vyzkoušet, kontaktujte nás na adrese safarovsky@hcbilitygri.cz a domluvíme se na individuálním postupu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

SOUTĚŽ: Kup permici v prvním týdnu a pojeď na čtvrtfinále MS!

O Kapku lepší hokej má za sebou nejúspěšnější ročník!

Buď i v nové sezoně TYGR! Permanentky jsou v prodeji

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit