Bílí Tygři Liberec

Pro permici osobně na Rotundu ještě v úterý a ve středu

Date of publication Author Klub

Liberec - Chceš si zajistit permanentní vstupenku na nadcházející sezonu, ale preferuješ osobní nákup před online prodejem? Pak nezapomeň, že až do středy si své místo v Home Credit Areně můžeš zajistit také na Rotundě.

Tradiční prodejní místo na Rotundě, které naleznete v areálu Home Credit Areny, bude pro fanoušky otevřeno ještě v úterý 30. května ve středu 31. května. Navštívit ji budeš moci v odpoledních hodinách od 13 do 18 hodin, kdy si budeš moci osobně zakoupit permici či vyřešit jakékoliv dotazy nebo potíže s kartou.

Otevírací doba Rotundy

Úterý 30. května: 13:00 až 18:00
Středa 31. května: 13:00 až 18:00

Přijď si na Rotundu zajistit své místo v Home Credit Areně!

Důraz na online prodej

Také letos bude po zkušenosti s uplynulým ročníkem probíhat až na výjimky prodej primárně online. Své sedadlo v Home Credit Areně si tak můžeš zajistit z pohodlí svého domova. Permanentky je možné zakoupit v síti Ticketportal, a to jak v případě stávajících permanentkářů, tak pro nové fanoušky.

Tvoji permici ti doručíme až domů, dopravu hradí klub. Pokud si z jakéhokoliv důvodu nemůžeš zakoupit svou permanentní vstupenku online, budeš mít příležitost v průběhu května i června získat svoje místo v Home Credit Areně také osobně. O fyzickém prodeji na Rotundě tě budeme včas informovat.

KOUPIT PERMANENTKU ONLINE

Předkupní právo do 30. června

Pokud už jsi měl permanentku v minulé sezoně, můžeš stejně jako v předchozích letech využít předkupní právo na své sedadla. Uplatnit jej můžeš až do 30. června. K využití předkupního práva potřebuješ číslo permanentky a ověřovací kód, které nalezneš na zadní straně své loňské permice.

Návod na uplatnění předkupního práva online nalezneš ZDE.

Po skončení předkupního práva budou veškeré nevyužité rezervace uvolněny do volného prodeje.

Tři hladiny cen

V sezoně 2023/24 budou permanentky nabízeny za tři hladiny cen. Pokud jsi držitelem permanentky z minulé sezony, máme pro tebe nejvýhodnější cenu permice na nový extraligový ročník.

Pokud jsi v loňské sezoně permanentní vstupenku neměl, platí pro tebe druhý ceník. V tuto chvíli si můžeš vybírat z loni neobsazených míst, mezi něž následně od 1. července přibudou také nevyužitá sedadla z předkupního práva.

S nákupem rozhodně neotálej. Zvýhodněná cena pro nové permanentkáře bude platná do 31. srpna, od 1. září vejde v platnost třetí ceník permanentních vstupenek.

Tvoje výhody

Spolu s permicí na novou sezonu jsme si pro tebe nachystali několik výhod. Kromě dárkového balení permice se můžeš těšit na voucher na dvě vstupenky na libovolné utkání dle vlastního výběru, ať můžeš na hokej pozvat také některého ze svých nejbližších. A určitě využiješ také voucher na hokejové menu v podobě klobásy a nápoje, který můžeš uplatnit na některém ze zápasů základní části.

Dále se vedle vstupu na všechna domácí utkání základní části či přípravná utkání můžeš těšit také na předkupní právo na play-off, slevu 10 % v tygřím fanshopu a e-shopu, slevu 30 % na zboží Adidas v prodejnách Lion Sport, dopravu na hokej s libereckým dopravním podnikem ZDARMA či slevu 20 % na vstup do ZOO Liberec.

Permanentka Bílých Tygrů na sezonu 2023/24 se jako vždy vyplatí! Zajisti si svou permici, tvoje místo už na tebe čeká!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit