Bílí Tygři Liberec

Michael Frolík krátce o druhém čtvrtfinále

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Bílí Tygři nenavázali na první vítězství v Hradci Králové a po prvním dvojzápase je tak stav série 1:1. Co se stalo v klíčovém okamžiku druhého utkání a s čím chtějí Severočeši jít na domácí led? Nejen o tom hovořil útočník Michael Frolík.

Michael Frolík krátce o...

...druhém duelu s Hradcem Králové

Podle mě jsme podali slušný výkon. Teď v tom musíme hlavně pokračovat a přenést si to na náš led. Doma na ně vlétneme a uděláme vše pro vítězství.

...rozhodujícím momentu utkání

Dostat gól takto na konci není nic příjemného. Musím nás ale pochválit za to, jak jsme se za stavu 0:2 zvládli vrátit do zápasu. Chtěli jsme to dotáhnout aspoň do prodloužení, bohužel pak v závěru dostal soupeř trochu více prostoru na křídle.

Michal Bulíř o průběhu čtvrtfinálové série
V prvním zápase jsme byli v závěru šťastnější my, v tom druhém zase oni. Domů pojedeme s tím, že chceme využít naše prostředí vyhrát oba zápasy.

...o svém vyrovnávacím gólu na 2:2

Podle mě jsem přelstil i sám sebe. Puk mi začal skákat a v poslední vteřině jsem ho naštěstí zkrotil. Brankář z toho byl podle mě taky zmatený. Škoda, že ten gól nepomohl k výhře.

...o malém počtu trestů v prvních dvou zápasech

Říkali jsme si v kabině, že nesmíme být zbytečně vylučovaní. V takových zápasech přesilovky rozhodují, takže nějaké pošťuchování vás může přijít hodně draho. Dáváme si na to pozor a soupeř evidentně taky. Série ale bude ještě dlouhá, takže uvidíme, jestli se to nezvrtne.

...o stavu série 1:1

Když jsme sem jeli, tak bychom stav 1:1 asi brali. Mohlo to ale být i 2:0, což by se pak soupeři hodně těžko otáčelo. Teď se každopádně bude hrát u nás a já doufám, že nás naši fanoušci poženou.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit