Bílí Tygři Liberec

Benátská má svou zahraniční hvězdu. Nenechte si liberecký festival ujít!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Festival Benátská! s Impulsem patří každoročně mezi hlavní kulturní události Libereckého kraje. Nenechte si ani její ročník 2023 ujít! Těšit se můžete na celou řadu velkých jmen české hudební scény. Hlavní hvězdou pak bude světová star Chris Norman!

Nejvýraznějším českým jménem nadcházející Benátské bude pro změnu známý český písničkář Jaromír Nohavica, který rozhodně není na tomto festivalu nováčkem. Pokud jste navštívili například jeho koncert v roce 2019, jistě víte, že se můžete těšit na skvělý hudební zážitek. Novou českou vlnu hudby budou reprezentovat například Mirai, Viktor Sheen či Marpo s Troublegangem.

Na Benátské v příštím roce zahrají také kapely Harlej, Trautenberk nebo Krucipüsk. Dále vystoupí ve Vesci například Lenka Filipová a celá řada dalších stálic české a slovenské hudební scény. Právě slovenským interpretům bude patřit čtvrteční večer, těšit se tak můžete na Richarda Müllera, dále zahrají Peter Nagy & Indigo, Vašo Patejdl & Band a mnoho dalších.

Pokud si chcete své místo na festivalu Benátská! 2023 zajistit za zvýhodněnou cenu, pak rozhodně neváhejte. Stále máte šanci zakoupit celofestivalové vstupenky za sníženou cenu 1 890 Kč, následně bude s blížícím se datem festivalu cena dále narůstat. Pokud tedy hledáte ideální dárek pod stromeček za zvýhodněných podmínek, pak neváhejte a darujte svým nejbližším parádní hudebně-kulturní zážitek!

Těšíme se, až se s vámi setkáme v červenci 2023 na festivalu Benátská!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit