Bílí Tygři Liberec

Informace o prodeji vstupenek na čtvrtfinále

Date of publication Author Klub

Liberec - Je rozhodnuto! Po strhujícím předkole se Tygři představí ve čtvrtfinále play-off proti Hradci Králové, které odstartují na venkovním ledě v neděli 19. března. Doma se pak představí ve čtvrtek 23. a v pátek 24. března. Předprodej vstupenek v rámci předkupního práva bude zahájen ve středu v 10 hodin.

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na čtvrtfinále play-off odstartuje v rámci předkupního práva pro permanentkáře ve středu 15. března v 10:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo bude možné uplatnit do pátku 17. března.

Následně v sobotu 18. března v 10 hodin odstartuje volný prodej dosud nevyužitých vstupenek.

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude v rámci předkupního práva otevřena pouze v pátek 17. března, a to od 13 do 18 hodin.

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až před prvním domácím utkáním čtvrtfinále play-off, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva si pro předkolo budou moci majitelé permanentních vstupenek zajistit svá sedadla a dokoupit až 3 další vstupenky. Dokup budou moci ve stejném režimu uplatnit také majitelé klubových karet, kteří mají v ceně své karty také všechny zápasy play-off. Nákup v rámci předkupního práva budou moci provést také majitelé VIP karet, rezervačních karet či členských karet Tělovýchovné jednoty.

Návod na využití předkupního práva pro permanentkáře - ZDE

Návod na dokup pro majitele klubových karet, VIP karet a členských karet TJ - ZDE

Ceník vstupného

Vstupenky na čtvrtfinále play-off budou prodávány od 300 Kč do fanklubu do 540 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 100 Kč do běžných kategorií a 200 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit