Bílí Tygři Liberec

Informace o prodeji vstupenek na předkolo

Date of publication Author Klub

Liberec - V tuto chvíli je již s ohledem na situaci v tabulce, že se Bílí Tygři představí v předkole play-off, které zahájí ve středu 8. března na domácím ledě. Níže přinášíme veškeré informace o prodeji vstupenek.

KOUPIT VSTUPENKY

Start prodeje vstupenek

Prodej vstupenek na předkolo play-off odstartuje v rámci předkupního práva pro permanentkáře v neděli 5. března v 20:00, a to online v síti Ticketportal. Předkupní právo bude možné uplatnit do úterý 7. března do 12 hodin.

Následně v úterý 7. března ve 14 hodin odstartuje volný prodej dosud nevyužitých vstupenek.

Prodej na Rotundě

Rotunda v areálu Home Credit Areny bude v rámci předkupního práva otevřena pouze v pondělí 6. března, a to od 13 do 18 hodin.

V průběhu prodeje vstupenek na play-off bude nadále kladen důraz především na online prodej. Během volného prodeje pak bude možné vstupenky zakoupit také v kompletní prodejní síti Ticketportal, Rotunda bude znovu otevřena až ve středu před prvním domácím utkáním předkola, a to dvě hodiny před začátkem zápasu.

Předkupní právo

V rámci předkupního práva si pro předkolo budou moci majitelé permanentních vstupenek zajistit svá sedadla a dokoupit až 3 další vstupenky. Dokup budou moci ve stejném režimu uplatnit také majitelé klubových karet, kteří mají v ceně své karty také všechny zápasy play-off. Nákup v rámci předkupního práva budou moci provést také majitelé VIP karet, rezervačních karet či členských karet Tělovýchovné jednoty.

Návod na využití předkupního práva pro permanentkáře - ZDE

Návod na dokup pro majitele klubových karet, VIP karet a členských karet TJ - ZDE

Ceník vstupného

Vstupenky na předkolo play-off budou prodávány od 270 Kč do fanklubu do 480 Kč do ČS Klubu. Dětská vstupenka pro děti do 140 cm bude k dostání za 50 Kč do běžných kategorií a 100 Kč do ČS Klubu. Pro vozíčkáře a držitele karet ZTP/P je tradičně vstupenka za 50 Kč s možností doprovodu za 1 Kč. Jiné slevové kategorie nebudou pro play-off nabízeny.

Kam se obracet v případě potíží s nákupem

V případě jakýchkoli potíží s vaším nákupem nás prosím kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz, kde s vámi váš problém rádi vyřešíme.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit