Bílí Tygři Liberec

Vychutnejte si valentýnský večer na ledě Home Credit Areny

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Fanoušci, nezapomeňte! Valentýn je za dveřmi. Stále nevíte, čím svou drahou polovičku překvapit? Vyrazte společně na Valentýnské bruslení přímo na ledě Home Credit Areny!

Těšit se můžete na unikátní příležitost poznat domácí stánek Bílých Tygrů z úplně nové perspektivy. Zabruslete si na ledové ploše, na níž běžně válí hvězdy jako Frolík, Birner nebo Kváča! Nachystán pro vás bude také unikátní ledový bar, kde si budete moci vychutnat skleničku lahodného prosecca či některý z nealko nápojů.

Během bruslení na ledě je potřeba se také zahřát. Proto bude pro všechny nachystán horký punč ZDARMA. Stačí sledovat profil Home Credit Areny na Facebooku či Instagramu, prokázat se hostesce a punč je váš. Pro prvních 30 příchozích pánů máme pro změnu připravenou květinu od společnosti Kytky od Pepy, radost tak své partnerce můžete udělat hned dvojnásobnou.

A to stále není vše. Těšit se můžete také na zajímavé soutěže, díky nimž budete moci vyhrát ceny od našich partnerů, jako jsou romantická snídaně v DOK Liberec, filmové rande v multikině Cinestar a mnoho dalších parádních odměn!

Vstupenky na Valentýnské bruslení v Home Credit Areně si můžete zajistit online v síti Ticketportal za cenu 250 Kč za osobu. Rozhodně s nákupem neváhejte, k dispozici je pouze 100 vstupenek!

Užijte si netradiční Valentýn v Home Credit Areně! Těšíme se na vás!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chtěl bych být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Liberec byl první volba. Čeština mi v kabině chyběla, říká po návratu Kváča

Martin Faško-Rudáš a Michal Ivan se představí na mistrovství světa!

Tomáš Filippi zvolen hokejistou sezóny! Král je nejlepší nováček

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit