Bílí Tygři Liberec

Bojuj v tygřím dresu ve hře Generali Šťastný puk!

Date of publication Author Partnerské sdělení

Generali Česká pojišťovna, hlavní partner Tipsport extraligy, se vrací s hrou Šťastný puk pro všechny hokejové fanoušky! V ní můžeš soutěžit a ukázat všem fanouškům extraligových a prvoligových klubů, kdo je mezi nimi nejlepší. Nehraješ ale jen za sebe – hájit budeš i barvy Bílých Tygrů, můžeš se totiž utkat s našimi soupeři, které reprezentují ostatní fanoušci!

Jak to funguje? Jednodušší to už ani nemůže být. Cílem hry Šťastný puk je trefit co nejvíc virtuálních puků v řadě do středového kruhu pro vhazování. Za takovou přesnou trefu získáš jeden bod, pokud k tomu trefíš přímo bod pro vhazování, získáš body dva! Ve středovém kruhu navíc sbíráš cenné mince. Aby to ale nebylo zas tak jednoduché, přidávají se do hry i okolní vlivy – trefit tak můžeš projíždějící rolbu, která puk může zablokovat.

Hlasitě fandící fanoušci můžou tvoje pokusy vychýlit ze směru, kterým budeš mířit, zvukovou vlnou! Pokaždé je tak třeba zvolit správnou sílu i směr hodu, počkat na volný prostor a až poté vystřelit. A pokud hráčům dojdou virtuální životy, stačí pozvat přátele, za které získáš další životy a můžeš pokračovat.

Máš se na co těšit – poměřit se samozřejmě můžeš i s dalšími fanoušky Bílých Tygrů, vaším společným cílem ale bude porážet soupeře, tedy fanoušky dalších extraligových a prvoligových klubů! Kdykoliv se tak můžeš podívat na absolutní pořadí všech hráčů, zjistit, jak se ti daří mezi fanoušky Tygrů, ale hlavně uvidíš i tabulku všech klubů, která zohledňuje počet hráčů i jejich výkony.

Není na co čekat – klikni na odkaz, stáhni si appku do telefonu a začni sbírat body pro svůj klub, ať společně s ostatními ukážete, kdo má nejpřesnější mušku!

Stáhni aplikaci pro iOS: ZDE

Stáhni aplikaci pro Android: ZDE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit