Bílí Tygři Liberec

V nominaci národního týmu figurují dva Tygři!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Třetí reprezentační přestávka je na programu již příští týden a po Slovensku, které budou z libereckého kádru reprezentovat Ivan s Faško-Rudášem, známe už i soupisku českého mužstva. Jeho dres oblečou rovněž dva členové naší smečky!

Mezi třemi nominovanými brankáři figuruje i liberecký Petr Kváča, jemuž s procentuální úspěšností 92,5 % patří čtvrté místo mezi všemi maskovanými muži v české nejvyšší soutěži. Za národní tým doposud nastoupil do pěti zápasů, v rámci podniku Euro Hockey Tour se jako startující brankář představil zatím pouze jednou.

Do útočných řad si poté reprezentační kouč Kari Jalonen vybral Oscara Flynna, který se od 11. prosince střelecky neprosadil jen ve třech zápasech a se sedmnácti góly mu patří dělené sedmé místo mezi extraligovými střelci. Ani on neoblékne český dres poprvé, před dvěma lety totiž odehrál dvě střetnutí na turnaji ve Švédsku.

Do Beijer Hockey Games v Malmö vstoupí naše reprezentace ve čtvrtek proti domácímu Švédsku. O víkendu se poté postupně utká s Finskem a Švýcarskem. Oběma našim borcům blahopřejeme k nominaci a držíme jim na mezinárodním poli palce!


Oscar Flynn na Beijer Hockey Games 2021; foto: Ludvig Thunman

Úvodní foto: Jan Beneš

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

SOUTĚŽ o vstupenky na čtvrtfinále MS končí v neděli o půlnoci!

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit