Bílí Tygři Liberec

Lednové momenty: Nezastavitelný Flynn i obrat na Spartě

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Tygři mají za sebou náročnou porci jedenácti utkání, kterou sehráli během ledna. Jaké byly ty nejzajímavější okamžiky uplynulého měsíce?

Flynnovi to pálí

Útočník Oscar Flynn neztratil svou prosincovou formu a nadále se řadí mezi hlavní ofenzivní zbraně Tygrů. V lednu se prosadil hned v šesti případech a navíc přidal i dvě asistence. Nyní už s devatenácti góly mu tak patří šesté místo mezi střelci celé extraligy. Od 6. prosince navíc nevstřelil branku pouze ve čtyřech zápasech!

Ofenzivní bek?

Obránce Richard Nedomlel přišel pod Ještěd v průběhu tohoto ročníku a hned se zařadil mezi klíčové postavy liberecké defenzivy. Urostlý bek platí v české nejvyšší soutěži především za velkého bojovníka, ostatně jeho průběžné první místo ve statistice Radegast Index hovoří za vše, nicméně ukázal, že umí být platný i směrem dopředu!

Richard Nedomlel o gólu proti Karlovým Varům
Když vám Petr Jelínek takhle nahraje na prázdnou branku, tak pak se vám to střílí (smích). Puk sice letěl dlouho a ke konci začal zatáčet doleva, ale naštěstí to vyšlo.

V lednu se mu totiž povedlo vstřelil hned dvě branky během jednoho víkendu. Nejdříve z kruhu prostřelil Romana Willa v utkání s Pardubicemi, načež se v dalším duelu trefil při power-play Karlových Varů do opuštěné klece zpoza vlastní brankové čáry!

Obrat na Spartě

Už na začátku ledna se svěřencům Patrika Augusty povedlo lapit svého soupeře do Csaplárovy pasti na hokejový způsob. Před téměř deseti tisíci diváky totiž na Spartě prohrávali po první třetině 0:2, jenže ve druhé části vyrovnali a díky třígólové smršti v závěrečném dějství mohli slavit tři body. Od té doby, co se v listopadu vrátil na střídačku Pražanů trenér Miloslav Hořava, prohrál finalista Spengler Cupu pouhé tři zápasy. Tohle byl jeden z nich!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit