Bílí Tygři Liberec

Sebastian Čederle míří na hostování

Date of publication Author Klub

Liberec - Dvaadvacetiletý forvard Sebastian Čederle odchází na vlastní žádost na hostování do slovenské Nitry. Důvodem je jeho menší herní vytížení v A-týmu Bílých Tygrů, za které v letošní sezoně naskočil do sedmi utkání, v nichž nebodoval.

Pro slovenského útočníka to bude návrat do rodné země po pěti letech. Hokejově vyrůstal ve Skalici, kde si také v sezoně 2017/18 odbyl premiéru ve druhé nejvyšší slovenské soutěži. Následně nastupoval dvě sezony ve švédské juniorce a od ročníku 2020/21 působil v organizaci Bílých Tygrů, převážně v Benátkách nad Jizerou.

Za Bílé Tygry doposud nastřádal 16 startů, včetně jednoho utkání v play-off v uplynulém ročníku. Teď po dohodě s vedením klubu odchází na hostování do Nitry, odkud ho mohou Tygři v lednu povolat zpět.

Vyjádření sportovního manažera Patrika Augusty
Se Sebastianem jsme se domluvili, že ho z důvodu menšího herního vytížení uvolníme na hostování do Nitry, kde bude mít možnost rozvíjet se ve slovenské Extralize. V případě potřeby si ho můžeme v lednu stáhnout zpět. Přeji mu, ať se mu v novém působišti daří.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Muska je zpět!

Nejnovější články

Tygři hlásí další návrat. Ofenzivu posílí Adam Musil

Brankář Petr Kváča se po roce vrací mezi Bílé Tygry

Hokej nahradí hudební nářez. Už v pátek v aréně koncert kapely Škwor!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit