Bílí Tygři Liberec

Odstartoval projekt Development Days! Hráči pilovali přihrávky a kompenzační cvičení

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Bílí Tygři zahájili projekt Development Days, který si dává za úkol pomoci hráčům z kategorií mladších a starších žáků ke zlepšení jednotlivých dovedností. A první blok se v úterý i ve středu těšil velkému zájmu! Na programu byl trénink přihrávek a kompenzační cvičení ve spolupráci se Sport Park Medical.

Program začal vždy po osmé hodině ranní přednáškou ve formě otevřené diskuze na téma přihrávání. Nabité vědomosti pak měli hráči možnost zužitkovat při tréninku na ledové ploše Svijanské arény. Po velmi dobré práci na ledě přišla pauza na svačinu.

Následně se hráči odebrali znovu do videomístnosti, kde se setkali s fyzioterapeutkou Sport Parku Medical, která s nimi vedla diskuzi na téma kompenzace – nezbytné součásti programu úspěšných sportovců. Hráči si pak probíraná témata měli znovu možnost vyzkoušet na vlastní kůži v tělocvičně. Po intenzivním výkonu se hráči odebrali na oběd a pokračovali ve svém denním režimu.



Vedoucí trenér programu Vojtěch Fiala o průběhu akce: "Líbilo se mi, jak byli kluci zapojení už u první prezentace na bázi otevřených otázek a příkladů. Přesně to jsme si přáli. Super bylo i sledovat, jak si to kluci následně zkoušeli v praxi na ledě. Chceme, aby Development Days byly nejen prospěšné z hlediska dovedností hráčů, ale také za účelem vzdělání. Myslím, že se to přesně naplnilo, i díky výbornému programu s fyzioterapeutkou Sport Parku Medical."



Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit