Bílí Tygři Liberec

McDonald's Tygří Trefa pokračuje v nové podobě

Date of publication Author Partnerské sdělení

Liberec - Pokud jste fanoušky Bílých Tygrů, přestávkovou soutěž McDonald's Tygří Trefa jistě velmi dobře znáte. Víte však, jak se proměnila pro novou sezonu?

Základní myšlenka soutěže zůstala shodná. Na domácích zápasech Bílých Tygrů si můžete vystřelit parádní balík, k čemuž budete potřebovat hokejové dovednosti a pořádnou dávku štěstí. Ale pozor. Účastnit se tentokrát budou hned tři střelci najednou!

Každý ze tří soutěžících, kteří o komerční pauze či o přestávce chytí vystřelený dárek, bude mít během druhé přestávky na ledě pouze jeden pokus trefit desku umístěnou na brance. Ta však má letos hned tři otvory! Pokud se některému ze soutěžících podaří trefit ten prostřední, i nadále získává aktuální jackpot, který je roven počtu diváků. Pokud trefí jeden z větších bočních otvorů, pak získává pevnou prémii v podobě kreditu 2 500 Kč do restaurací McDonald's.

Na jistotu, nebo risk?

Bude tedy na čase taktizovat. Můžete zamířit na prostředek a tedy větší potenciální výhru, nebo raději hrát na jistotu a větší díru, ovšem s nižší (ale i tak zajímavou) odměnou. Pokud se podaří trefit prostřední otvor více soutěžícím v rámci stejného kola, částka bude mezi ně rozdělena rovným dílem.

I nadále letos platí, že pokud hlavní jackpot ve výši počtu diváků nepadne, přesouvá se v plné hodnotě do nadcházejícího domácího zápasu. Tímto způsobem tak může prémie stoupat do závratných výšin. Výjimkou v Home Credit Areně nebyly ani výhry vyšší než 100 000 Kč, dočkáme se podobné trefy také v nadcházející sezoně?

Hned na PRVNÍM DOMÁCÍM jsme letos poznali prvního vítěze, když si malý fanoušek vystřelil 5 892 Kč. Od té doby se v jackpotu nastřádalo už 8 267 Kč a v úterý tato částka ještě naroste. Najde tento bank nového majitele? Třeba to budete právě vy!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit