Bílí Tygři Liberec

Naváží Tygři na výhru v Třinci? Doma vyzvou České Budějovice

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec – Nabitý extraligový program pokračuje a Tygry po jednodenní přestávce čeká další utkání. Od úterních 18:00 vyzvou před svými fanoušky českobudějovický Motor, který bude chtít zastavit sérii porážek.

Na houpačce

Bílí Tygři zatím v každém utkání této sezóny remizovali po základní hrací době a jinak tomu nebylo ani v Třinci. Tentokrát ale Severočeši odešli z nastaveného času spokojenější, jelikož vítěznou branku vstřelil obránce TJ Melancon. Svěřenci Patrika Augusty tak utnuli sérii tří porážek a posunuli se na šesté místo v tabulce.

České Budějovice navázaly v úvodu ročníku na jejich úspěšnou jízdu v tom minulém, jenže po třech výhrách se Motor zadrhl. Jihočeši totiž prohráli čtyřikrát za sebou, naposledy navíc schytali tvrdý direkt v podobě šesti gólů od Pardubic. Proti Liberci tak budou silně motivovaní tuto negativní sérii ukončit.

Oscar Flynn o remízách
Podle mě to o náhodě není. Problém je v tom, že vždy vynecháme nějakou část zápasu. Takhle to je pořád dokola. Buď dotahujeme nebo nás potká výpadek.

Koho sledovat

Mladému útočníkovi Adamu Najmanovi se na začátku této sezóny daří. Po sedmi zápasech disponuje bilancí 1+3 a v týmovém bodování mu náleží dělené čtvrté místo.

Povedený úvod tohoto ročníku zažívá také Mikuláš Hovorka. Pro teprve jednadvacetiletého beka se jedná vůbec o jeho první starty v extralize a už stihl zaznamenat dvě gólové trefy.

Extraligový rekord

Už po čtvrtém kole Tygři překonali rekord v počtu remíz od startu sezóny a po zápase v Třinci překonali absolutní rekord české nejvyšší soutěže. Sedm jejich zápasů v řadě totiž nenašlo vítěze v základní hrací době, čímž překonali dosavadní maximum, které měly na svědomí Znojmo, Karlovy Vary a shodou okolností také Liberec.

Hlavní motivací svěřenců Patrika Augusty je tak nyní konečně vyhrát za plný počet bodů. A o to se pokusí v souboji s Českými Budějovicemi, který ve městě pod Ještědem odstartuje v úterý od 18:00!


Proti Liberci bude chtít Motor odčinit vysokou prohru v Pardubicích; FOTO: HC Dynamo Pardubice

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit