Bílí Tygři Liberec

Sezona je v plném proudu. Zajistěte si vstupenky na nejbližší zápasy!

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligová sezona se rozjela naplno. Už v neděli čeká Bílé Tygry další domácí zápas, tentokrát s Kometou Brno. Následně ve čtvrtek přivítají Škodu Plzeň. Nenechte si tyto zápasy ujít a zajistěte si vstupenky včas!

Stejně jako v minulých sezonách si letos můžete zajistit vstupenky na všechna domácí utkání základní části extraligy. V prodeji tak jsou i mnohá velmi atraktivní utkání, ať už jde o vánoční termíny či poslední domácí zápas základní části. Na ty všechny si již nyní můžete zajistit ta nejlepší místa v Home Credit Areně.

Vůbec nejbližší souboj čeká naše hráče už tuto neděli 25. září od 16:00, kdy na domácí led Bílých Tygrů zavítá prestižní soupeř v podobě Komety Brno. Hned v následujícím týdnu pak netradičně ve čtvrtek 29. září od 18 hodin vyzvou Tygři západočeskou Plzeň. Zajistěte si své místo včas a využijte široký výběr z mnoha sektorů či kategorií.

Koupit si vstupenky včas se navíc vyplatí. Stejně jako v minulých sezonách bude klub pro prodej aplikovat tzv. plovoucí ticketing, což znamená, že se cena vstupenek může zvedat v závislosti na mnoha faktorech. Mezi ně patří soupeř, ale také den v týdnu či fakt, zda jde o televizní utkání. Všechny zápasy jsou aktuálně nabízeny za základní cenovou hladinu, vstupenky si tak můžete v tuto chvíli zajistit za tu nejvýhodnější cenu.

Jednorázové vstupenky si můžete zajistit online či v některém z prodejních míst sítě Ticketportal. Před extraligovými utkáními bude otevřen také fyzický prodej na Rotundě, a to vždy 2 hodiny před začátkem utkání. V neděli tak bude Rotunda otevřena od 14 hodin a budete si zde kromě vstupenek na zápas s Kometou moci zakoupit také permanentky či lístky na další zápasy sezony 2022/23.

Nenechte si nejbližší zápasy Bílých Tygrů utéct! Zajistěte si vstupenky za ty nejvýhodnější ceny.

KOUPIT VSTUPENKY

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit