Bílí Tygři Liberec

Šance na odplatu. Tygři se opět utkají s Energií

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Po úterním zápase s Mladou Boleslaví čeká Tygry v rychlém sledu už třetí přípravný duel. Tentokrát vyzvou Karlovy Vary, kterým minulý týden na domácím ledě podlehli 1:3. Oplatí jim svěřenci trenéra Patrika Augusty porážku? Úvodní buly padne na stadionu v Mariánských Lázních ve čtvrtek v 18:00!

Tygři mají zatím za sebou dvě přípravná utkání. Po úvodním neúspěchu s Karlovými Vary se v úterý vydali na led nedaleké Mladé Boleslavi. Ta do zápasu vstoupila lépe, když už v čtvrté minutě debutujícího Jakuba Neužila v liberecké brance překonal David Šťastný. Severočeši pak sice díky premiérovému gólu Sebastiana Čederleho vyrovnali, na následné dvě trefy Jana Stránského už ale odpověď nenalezli a prohráli 1:3.

To Energetici za sebou mají už čtyři duely. Po úvodních dvou prohrách s prvoligovým Sokolovem a Litvínovem si první výhru připsali proti Liberci. Naposledy na svém ledě přivítali dalšího soupeře z Chance ligy - Stadion Litoměřice, proti kterým si v prvních dvou třetinách vypracovali náskok a nakonec zvítězili 3:1.

Ondřej Vitásek po zápase s Mladou Boleslaví
Musíme makat, abychom se zvedli. Dva zápasy, dvě prohry... To není dobrý začátek. Tohle utkání nám zase otevřelo oči. Většinou rozhodují detaily, které si ukazujeme na videu. Rozhodně na nich budeme pracovat.

Zápasy Liberce a Karlových Varů vždy nabízejí napínavou podívanou. V minulé sezóně sice všechna vzájemná střetnutí opanovali Severočeši, hned třikrát ale vyhráli rozdílem jediného gólu. Je tedy jasné, že nás čeká další vyrovnaný souboj.

Jak již bylo několikrát zmíněno, oba týmy se v letošní přípravě už jednou setkaly. V Home Credit Areně vyrovnaný duel na stranu Energie zvrátil exliberecký obránce Tomáš Havlín. Jak to dopadne tentokrát? Zápas začíná v 18:00!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit