Bílí Tygři Liberec

První derby nové sezóny! Bílí Tygři v rámci přípravy míří do Mladé Boleslavi

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Svěřenci Patrika Augusty mají na programu druhé přípravné utkání. Po domácí prohře s Karlovými Vary budou usilovat o první vítězství v novém ročníku na ledě nedaleké Mladé Boleslavi. Zápas startuje s úderem úterní 17. hodiny.

Zpátky v tempu

Čekání na první zápasový test sezóny 2022/23 pro náš tým skončilo minulý čtvrtek, když do Home Credit Areny zavítaly Karlovy Vary. Po zahřívací první třetině se Liberečtí dostali do tempa a vytvářeli si šance, gólově bohužel skončila jediná – z hole novopečeného kapitána Michala Bulíře. S energetiky tedy ve svižném utkání prohráli 1:3.

Také Mladá Boleslav za sebou má zatím pouze jeden zápas. Bruslaři se představili rovněž na domácím ledě a také odešli v roli poraženého celku. S prvoligovou Slavií padli těsně 2:3, rozhodující branku vstřelili Pražané až v 58. minutě. V sestavě Boleslavi se představil například libereckým fanouškům známý obránce Tomáš Hanousek či osmnáctiletý útočník Vojtěch Polák, který pod Ještědem působil do dorostu.

Michael Frolík o zápasu s Karlovými Vary
Nabídli jsme soupeři několik přečíslení a to se nesmí stávat. Od toho ale příprava je, abychom se poučili z chyb. Podíváme se na video a odstraníme to, co bylo špatně.

Derby s nejbližším soupeřem na extraligové mapě pokaždé nabízejí třaskavou a obvykle i velice napínavou podívanou. V loňské sezóně skončily všechny čtyři vzájemné zápasy rozdílem jediného gólu, dvakrát se dokonce šlo do prodloužení. Zatímco první dva duely dovedli do vítězného konce Bruslaři, ve druhé polovině základní části se dvakrát radovaly šelmy.

Bude to těsné i tentokrát? To se začneme dovídat od úterních 17 hodin, kdy bude ve ŠKO-ENERGO ARENĚ vhozeno úvodní buly.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit