Bílí Tygři Liberec

Sledujte druhý díl magazínu Sport+ s kustodem Janem Plodkem

Date of publication Author Klub

Liberec - Magazín Sport+ regionální televizní stanice rtm plus představuje zákulisí mnoha sportů. V minulém týdnu jste si mohli společně s moderátorem Jakubem Děkanem a kustodem Janem Plodkem přiblížit historii a Svijanskou arénou, ve druhém díle se více dozvíte o Home Credit Areně.

Pořadem, který má za sebou již téměř dvě desítky dílů, provází liberecký zpěvák a především sportovní nadšenec Jakub Děkan. V minulosti již zavítal na stadion U Nisy fotbalového Slovanu, ale také provedl diváky stolním tenisem, Jizerskou 50, volejbalem, futsalem či světem MMA. A není divu, že jako hokejovému fanouškovi mu v hledáčku utkvěli také Bílí Tygři Liberec.

Společně s kustodem Janem Plodkem tentokrát připomněl stěhování klubu do moderní Home Credit Areny, u něhož "Ploďák" nemohl v roli aktivního hráče chybět. "Když si vzpomenu, že jsme ještě pár let zpátky jezdili s mládeží třeba do Bíliny na klasický zimák, dali dvacet gólů... Pak jsme s áčkem postoupili do extraligy a najednou hráli proti Spartě, Pardubicím a dalším týmům. A najednou tu stála tahle nádherná aréna," vzpomíná Plodek.

Kromě toho si připomněl také další milník, na nějž v Home Credit Areně došlo, a sice zápas Tygrů proti týmu NHL Boston Bruins. "Byl to především parádní přátelák, který jsme si užili nejen my, ale také naši fanoušci," usmívá se tygří kustod. Zavzpomínejte spolu s ním na to, co vše Tygři po stěhování do nového svatostánku zažili!

Pokud jste celý díl magazínu Sport+ neviděli v pondělí od 17:20 živě, můžete jej zpětně zhlédnout na YouTube kanálu stanice rtm plus. Video vám přinášíme i níže v článku. Přejeme příjemné sledování!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit