Bílí Tygři Liberec

Tygři proti hlavním favoritům soutěže. V ENYAQ Hockey League vyzvou Pardubice

Date of publication Author Esport

Liberec - Ve čtvrtečním kole esportové ENYAQ Hockey League čeká naše gamery zatím největší zkouška. Od 17 hodin se představí proti pardubickému Dynamu, které je hlavním favoritem celé soutěže. Jak v tomto testu obstojí?

Zápas 8. kola, které Bílí Tygři odehrají ve čtvrtek od 17 hodin, doprovázela řada změn. Souboj Tygrů s Dynamem byl zvolen pro studiové kolo, následně však byl naplánován přesun na víkendový termín. Také ten ale nakonec padl, a tak se série odehraje v tradičním online režimu v původně plánovaném čtvrtečním termínu.

Tygři do utkání vstoupí jako čtvrtý tým tabulky, z dosud odehraných šesti zápasů mají totiž na svém kontě 15 bodů za pět vítězství a jedinou porážku. Naposledy se předvedli v parádní formě v pondělí, kdy změřily síly se Zlínem. Ve dvouhrách ani ve čtyřhrách nedali svým soupeřům šanci, a tak si připsali jednoznačné vítězství 5:0. Nyní je ale čeká náročnější zkouška.

Obhájci titulu

Dynamo Pardubice vstupovalo do tohoto ročníku jako obhájce titulu. Navíc před startem sezony výrazně posílilo, když do kádru získalo také Adama "Dzouviho" Menšíka, jenž v minulých letech oblékal tygří dres. Je tedy jasné, že vzhledem k těmto okolnostem budou Východočeši považováni za největší favority na vítězství také v ročníku 2021/22.

Tuto roli prozatím potvrzují. Vždyť v dosavadních šesti odehraných sériích nepoznali hořkost porážky. A co víc, z celkových 30 odehraných jednotlivých utkání prohráli pouze pět. Bilance Pardubic budí respekt, vždyť pětkrát zvítězily poměrem 4:1 a jednou rozdílem 5:0. Bude tedy zajímavé sledovat, jak si Tygři proti papírovým favoritům povedou.

Využijí Jelenn, MartinCZ a Asgardiiik roli outsiderů a zaskočí favorizované Dynamo? To se ukáže už ve čtvrtek od 17 hodin.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit