Bílí Tygři Liberec

ENYAQ Hockey League pokračuje, v pondělí narazí Tygři na Zlín

Date of publication Author Esport

Liberec - Po nedělní dohrávce se Tygři v rámci esportové ENYAQ Hockey League vrhnou do boje hned v pondělí, kdy je čeká sedmé kolo. Tentokrát změří síly s PSG Berany Zlín.

Liberecká trojice Jakub "Jelenn" Jelínek, Martin "MartinCZ" Hušek a Jiří "Asgardiiik" Žemba se v tomto ročníku zatím předvádí ve skvělém světle a rozhodně na tygřích gamerech není znát, že jsou nejen v libereckém dresu, ale také v celé soutěži úplnými nováčky. Vždyť v dosavadních pěti odehraných zápasech prozatím posbírali 12 bodů za čtyři výhru a jen jedinou porážku.

Nyní čeká na Tygry zajímavé dvojutkání. Teprve v neděli se totiž střetli s Karlovými Vary, na které měli původně narazit už ve čtvrtek. Zápas však musel být kvůli Asgardiiikovu drobnému zranění odložen. První z obou back-to-back zápasů naši gameři zvládli, když díky závěrečné čtyřhře zvítězili nad Energií 3:2 na zápasy. Nyní na ně čeká druhý krok.

Slušný start, poté brzda

V pondělí změří síly s PSG Berany Zlín, které letos reprezentuje trojice Mikin, pikej a beliqar. Ti vstoupili do ročníku 2021/22 dvěma výhrami, když nejprve porazili 3:2 Vítkovice a následně stejným poměrem také plzeňskou Škodu. Pak ale jako by se jejich forma zadrhla. Nestačili na Rytíře Kladno (2:3), Litvínov (0:5), Pardubice (1:4) a Kometu Brno (0:5), čímž se v tabulce propadli na 11. místo.

Co hůř, v posledních třech sériích vydřeli jenom jednu výhru z celkem patnácti jednotlivých zápasů. Dlužno však podotknout, že poslední tři vysoké porážky přišly v soubojích se soupeři, kteří patří do TOP 4 letošní tabulky. Jedno je navíc jisté, po dlouhé černé sérii budou mít Berani velkou motivaci šňůru přetrhnout a konečně opět zvítězit.

Jak si proti nim Bílí Tygři povedou? Souboj 7. kola ENYAQ Hockey League startuje už v pondělí v 17 hodin.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit