Bílí Tygři Liberec

Druhé kolo, druhá výhra. Tygři v EHL vyzráli na Motor

Date of publication Author Esport

Liberec - Ve svém druhém utkání v rámci esportové ENYAQ Hockey League narazili Bílí Tygři na tým Českých Budějovic. Opět došlo na pořádnou bitvu, v níž si však naši gameři znovu připsali výhru, tentokrát 3:2 na zápasy.

Hned v prvním souboji se ve velmi dobré formě předvedla tygří jednička Jelenn, který narazil na českobudějovického Tejkyyyho. Ten již má na kontě zkušenosti z minulého ročníku a byl tak u toho, když Motor přešel přes Tygry ve čtvrtfinále play-off. Tentokrát se ale zápas vyvíjel jinak. Tygří zástupce svého zkušenějšího soupeře přehrál a zvítězil poměrem 3:1, čímž zajistil našemu týmu první bod.

To následující zápas, v němž na sebe narazili MartinCZ a silak, přinesl mnohem divočejší průběh. Zatímco v prvním utkání padly v součtu pouze čtyři branky, tentokrát by tuto hranici překonal každý zvlášť. Přestřelku nakonec lépe zvládl gamer Motoru, který výhrou 6:5 srovnal stav.

Po dvou poměrně vyrovnaných podívaných přišel na řadu třetí souboj, v němž naopak Tygři zcela dominovali. Asgardiiik nedopustil jediné zaváhání, naopak v průběhu utkání postupně navyšoval náskok a nakonec zvítězil vysoko 7:0.

Šlo se tedy do čtyřher. Jelenn s MartinemCZ v duelu proti Tejkyyymu a silakovi svedli tuhou bitvu od začátku až do konce, kterou rozhodla pouze jediná trefa. Z té se bohužel radovali soupeři, před posledním utkáním tak bylo srovnáno 2:2.

Rozhodnout tak musel až poslední souboj. Jelenn a Asgardiiik vs. Tejkyyy a ReVoes77, utkání o celkové vítězství. Tíha okamžiku byla na průběhu znát, na první gól se dlouho čekalo. Nakonec se prosadili Tygři, kteří si postupně vytvořili tříbrankové vedení a i přes jihočeskou korekci pohodlně zvítězili 3:1.

Třetí a pátý duel si můžete připomenout ve streamu Asgardiiika, který své souboje odvysílal živě na Twitchi. Stačí kliknout na miniatury videí níže.

Tygři tak mají po dvou kolech na kontě dvě výhry, což je pro trojici nováčků v soutěži parádní bilance! Vylepšit ji budou moci už ve čtvrtek, kdy nastoupí proti Mountfieldu HK. Jak si naši gameři v dalším kole ENYAQ Hockey League povedou?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit