Bílí Tygři Liberec

Informace pro majitele neplatných jednorázových vstupenek na nejbližší zápasy

Date of publication Author Klub

Liberec - Vzhledem k aktuálním koronavirovým opatřením je kapacita Home Credit Areny omezena na pouhých 1 000 fanoušků, což znamená, že se na utkání dostanou pouze příznivci z řad permanentkářů. Co dělat, pokud máte na některý z nejbližších zápasů zakoupeny jednorázové vstupenky?

Veškeré jednorázové vstupenky na nadcházející zápasy, pro které platí omezení na pouze 1 000 fanoušků, jsou neplatné. Všem jejich majitelům bude částka za tyto vstupenky vrácena. Jak získat peníze zpět?

Vstupenky zakoupené online

Pokud jste si své jednorázové vstupenky zakoupili online, bude vám částka automaticky vrácena na účet či platební kartu, z nichž proběhla platba. Není tedy nutné v takových případech činit žádné další kroky.

Vstupenky zakoupené ve fanshopu

Pokud jste si své vstupenky zakoupili osobně v tygřím fanshopu, je nutné je vrátit tamtéž. Prodejna tygřího fanshopu je otevřena každý den od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Vaše vstupné zde bude stornováno a bude vám vrácena zaplacená částka.

Vstupenky zakoupené na Rotundě

Pokud jste jednorázové vstupné zakoupili osobně na Rotundě v areálu Home Credit Areny před některým ze zápasů, je možné vstupné vrátit opět pouze zde. Rotunda bude pro tyto účely otevřena dvě hodiny před začátkem středečního zápasu s Kometou Brno a dvě hodiny před začátkem nedělního zápasu s Vítkovicemi.

Vstupenky zakoupené na jiném z prodejních míst sítě Ticketportal

Také v případě, že jste si zakoupili své vstupné na některý ze zápasů v jednom z dalších prodejních míst sítě Ticketportal, platí, že je nutné vstupenky vrátit na tom samém místě, kde byly zakoupeny. Částka vám zde bude vrácena zpět. Na jiné z poboček toto vrácení bohužel není možné.

V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz. Všem fanouškům děkujeme za pochopení a věříme, že se již brzy opět společně sejdeme v co nejvyšším počtu a bezpečně v Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit