Bílí Tygři Liberec

Hlasování Zlatá Helma Sencor končí tuto sobotu. Uspěje Dominik Hrachovina?

Date of publication Author Klub

Liberec - V tradiční anketě Zlatá helma Sencor mohou fanoušci volit vždy nejpohlednější akci měsíce a následně celé sezony. V lednu uspěl svým parádním zákrokem Dominik Hrachovina, který se tak probojoval mezi šestici celosezónních nejlepších akcí. Ovládne tuto anketu?

Během zápasu s Plzní se zámek Indiánů kolem liberecké branky utahoval. Po přihrávce skrz mezikruží se zdálo, že má západočeský Matyáš Kantner před sebou snadnou práci a skóruje do odkryté branky. Brankář Dominik Hrachovina mu však připravil pořádné překvapení, když se rychle přesunul a kotouč zachytil do lapačky.

Tento zásah neocenili pouze domácí fanoušci v Home Credit Areně, ale také všichni extraligoví diváci. Zásah Dominika Hrachoviny totiž ovládl lednovou anketu Zlatá helma Sencor a stal se tak jedním ze šesti měsíčních vítězů.

Spolu s ním se do finálního výběru dostali za září Albert Michnáč, za říjen Lukáš Klimek, za listopad Štěpán Fryšara, za prosinec Petr Holík a za únor Dominik Frodl. A právě mezi touto šesticí se nyní rozhodne o celkového vítěze Zlaté helmy Sencor za extraligovou sezonu 2019/20.

O výsledku rozhodnou fanoušci, zapojit se tak můžete i vy! Hlasovat můžete na https://www.hokej.cz/zlatahelma, a to až do 25. dubna. Vynese parádní zákrok Dominika Hrachovinu na 1. místo?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Petr Kváča: Chci být vzorem pro mladší kluky

Nejnovější články

Posezónní výprodej ve fanshopu!

Ronald Knot opouští Bílé Tygry. Nově bude působit ve Finsku

V neděli S rodinou do Vesce!

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit