Bílí Tygři Liberec

Sledujte stream z duelu s Chabarovskem!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Generálka na Champions Hockey League je tu! Bílí Tygři nastoupí od 17:30 proti Amuru Chabarovsk, účastníkovi Kontinentální hokejové ligy. Nemůžete na zápas dorazit? Sledujte jej pomocí živého streamu!

Stream bude vysílán na klubovém Youtube účtu. Sledovat jej můžete také přímo zde v článku. Živé vysílání odstartuje spolu se začátkem utkání, tedy v 17:30.

Amur Chabarovsk se v současnosti připravuje na novou sezonu v KHL v libereckém Sport Parku. Za sebou už má účast na Memoriálu Zbyňka Kusého, na němž podlehl Hradci Králové 0:7 a porazil Pardubice 6:3 a Vladivostok 4:3 po nájezdech.

Na soupisce Amuru nalezneme řadu známých jmen. Branku hájí gólman Marek Langhamer, v útoku nastupují Hynek a Tomáš Zohornovi a defenzivu tvrdí Michal Jordán či exliberecký bek Ondřej Vitásek. Pro fanoušky tak rozhodně půjde o velmi zajímavé střetnutí.

Bílí Tygři mají v tuto chvíli za sebou už tři přípravné duely. V prvním z nich podlehli Šachťaru Soligorsk, nutno však dodat, že do zápasu naskočili především hráči z farmy v Benátkách nad Jizerou. Plnohodnotnou sestavu nabídl až souboj s Metallurgem Novokuzněck, v němž Tygři vedli 2:0 a 3:1, nakonec však prohráli 3:4 po prodloužení. Třetí přípravný zápas proti KooKoo Kouvola ovládli Tygři 3:2.

Do zápasu s Amurem Chabarovsk už náš tým nastoupí v takřka kompletní sestavě. Jak si proti účastníkovi KHL povede?

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit