Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na přípravu s atraktivními soupeři jsou v prodeji!

Date of publication Author Klub

Liberec - Čas odpočinku je pryč. Bílí Tygři zahájili finální fázi letní přípravy a už brzy vyrazí do boje. Sérii přípravných utkání rozehrají ve středu 24. července proti běloruskému Soligorsku. Pokračovat budou v srpnu, kdy postupně vyzvou ruský Novokuzněck, finské KooKoo a Chabarovsk z KHL. Zajistěte si svá místa včas!

Vstupenky

Vstupenky na přípravná utkání jsou v prodeji za jednotnou cenu 100 Kč do všech sektorů. Děti do 140 cm majíi vstupné za 50 Kč a držitelé permanentních a klubových karet na sezonu 2019/2020 mají vstup na domácí přípravná utkání zcela zdarma.

HC Šachťar Soligorsk

Prvním soupeřem šelem bude Šachtar Soligorsk, který nastupuje v běloruské soutěži. I přesto, že na hokejové mapě nepůsobí dlouho, za deset sezón se ve své lize jen jednou nepodíval mezi nejlepší čtyři týmy. Největším úspěchem klubu je titul běloruského mistra, který vybojoval v roce 2015. Souboj s Libercem nebude pro běloruský celek první českou zkušeností, již dříve se utkal s Litvínovem, Chomutovem či Litoměřicemi. Se Soligorskem sehrají Tygři přípravné utkání ve středu 24. 7. od 17:30.

Metallurg Novokuzněck

Novokuzněck hraje v Rusku druhou nejvyšší soutěž VHL a spousta libereckých fanoušků si na tento tým jistě pamatuje. Severočeši jej totiž v přípravě vyzvali již třikrát a to v letech 2010, 2015 a 2018. Oba první duely ovládli Tygři poměrem 4:1. První porážku zaznamenali až minulý rok, kdy i přes třígólový náskok po první třetině padli 4:7. S Metallurgem sehrají Tygři přípravné utkání v úterý 6. 8. od 17:30.

KooKoo

Oproti Novokuzněcku bude tým KooKoo z finského města Kouvola pro Tygry velkou neznámou. Do nejvyšší soutěže země tisíců jezer se v historii poprvé probojoval v roce 1987, jenže po třech sezónách putoval zpět do nižší ligy. Zpět mezi finskou elitu poté postoupil teprve před čtyřmi lety. Od té doby je pravidelný účastník Liigy, byť na postup do play-off zatím čeká. S Kouvolou sehrají Tygři přípravné utkání ve čtvrtek 15. 8. od 17:30.

Amur Chabarovsk

Ruský Amur Chabarovsk je Liberci rovněž známý, neboť je v létě 2016 porazil v rámci přátelského utkání 2:1 na nájezdy. Klub z východního Ruska zatím na větší úspěch v KHL čeká, jeho maximem jsou dvě čtvrtfinále. Před svým druhým návratem pod Ještěd v Chabarovsku minulou sezonu působil Tomáš Filippi. S Chabarovskem sehrají Tygři přípravné utkání ve čtvrtek 22. 8. od 17:30.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit