Bílí Tygři Liberec

Volno končí! V pondělí odstartují Tygři letní přípravu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Uplynul již více než měsíc od mistrovských oslav. Po nich si většina Tygrů užívala zaslouženou dovolenou, která se ovšem pomalu chýlí ke konci. Už v pondělí zahájí svěřenci trenéra Filipa Pešána přípravu na ročník, v němž budou obhajovat zisk mistrovského titulu.

Úřadující šampionu Tipsport extraligy se sejdou s trenérem Filipem Pešánem v pondělí v 9 hodin v tygří kabině. Ještě před samotným tréninkem proběhne v 9:45 tisková konference za účasti trenéra a sportovního manažera Filipa Pešána a generálního manažera Ctibora Jecha. Během ní bude představeno nové složení realizačního týmu a také jména nových posil před sezonou 2016/17.

Po tiskové konferenci již Tygři vyrazí na svůj první trénink v rámci letní přípravy. Trenérům se kromě hráčů, kteří se každý rok připravují individuálně, jako Ján Lašák nebo Branko Radivojevič, bude hlásit celý kádr včetně oznámených posil.

Stejně jako před rokem čeká naše hráče velmi zajímavá příprava. Kromě tradiční dřiny na suchu totiž i tentokrát již během června zamíří také na led. Na něm je v rámci zpestření přípravného období čeká celý týden tréninku, než se opět přemístí do areálu Sport Parku Liberec na další část suché přípravy.

Týden na ledě je naplánován již na 5. až 9. června, kdy budou Tygři trénovat na ledě Home Credit Areny. První ze zmíněných tréninků se navíc odehraje v odpoledních hodinách a bude otevřený pro veřejnost! Více informací vám přineseme v následujícím týdnu.


Přípravu na ledě již během června si Tygři vyzkoušeli i před rokem.

Po zbytku suché části a krátkém volnu bude v červenci následovat přesun na ledovou plochu, kde absolvují druhou polovinu přípravy. V jejím závěru čekají naše hráče přípravné zápasy, v závěru srpna už se pak rozjede ostrá sezona. Už 21. srpna naskočí Tygři v Home Credit Areně v rámci hokejové Ligy mistrů do prvního utkání základní skupiny proti norskému Lørenskog IK.

Do kalendáře si také rozhodně zaškrtněte pátek 9. září. To Bílí Tygři vstoupí do nového extraligového ročníku domácím utkáním proti Plzni. Buďte u toho! Vyrazme společně zpět do boje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit