Bílí Tygři Liberec

VIDEO: V Home Credit Areně se vše chystá na play-off

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec – Už ve středu to vypukne! Čtvrtfinále play-off se blíží a nejsou to pouze hráči, kdo se na vyřazovací boje pilně připravují. Začátek utkání bude provázet také speciální show a jak uvidíte z malé ochutnávky, rozhodně je na co se těšit. Dorazte ve středu už v 17:40 a užijte si ho naplno!

V průběhu pondělí probíhala v Home Credit Areně generálka na připravovaný speciální ceremoniál, který bude provázet nástup Tygrů na led. „Neobvyklý nástup byl součástí každého tygřího play-off a nyní se všichni těšíme, že si ho po třech letech opět zopakujeme,“ vysvětluje tiskový mluvčí klubu Martin Kadlec.

A co vás v letošním roce čeká? Šelmy uvítá na ledě formace tanečníků, kteří předvedou vystoupení inspirované známým novozélandským domorodým tancem haka, kterým se proslavili zejména novozélandští ragbisté. Ten bude provázet rovněž světelná show a chybět nemohou ani tradiční pyrotechnické efekty.

Vystoupení bude navíc provázáno také s kostkou nad ledovou plochou. Na ní budete moci zhlédnout povedené video, které mapuje 14 let libereckých Bílých Tygrů v nejvyšší české hokejové soutěži.

Prohlédněte si krátkou ochutnávku z generálky, která vám napoví, jak bude nástup vypadat. To hlavní náš však společně čeká až ve středu! Buďte u toho, až naši hráči vyjedou na led Home Credit Areny a vstoupí do čtvrtfinále play-off Tipsport extraligy! Boj o extraligový trůn začíná!

Prvním soupeřem na cestě za vysněným cílem budou Tygrům chomutovští Piráti, kteří v předkole proti Kometě Brno ukázali, že nebudou snadným soupeřem. Přijďte ve středu a ve čtvrtek naše hráče podpořit. Rozpoutejme opět tradiční Bílé peklo!

Vzhledem k tomu, že bude Home Credit Arena zaplněna, doporučujeme vám dorazit včas. Úvodní ceremoniál začne v 17:45, buďte u toho. Oblékněte se do bílého a fanděme společně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

První posila potvrzena. Pod Ještěd přichází Michael Krutil

Liga mistrů zná účastníky následující sezony

Rychlovský se s národním týmem rozloučil asistencí. Končí i Filippi

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit