Bílí Tygři Liberec

Předkupní právo majitelů permanentek na sezonu 2015/16 končí již tento čtvrtek!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Prodej permanentních vstupenek je v plném proudu od poloviny května, pomalu se však blíží důležitý milník. Až do 30. června si totiž mohou majitelé permanentek na minulý ročník zajistit za zvýhodněnou cenu svá místa. Od pátku půjdou také tato sedadla do volného prodeje.

Celá řada permanentkářů tuto příležitost již využila, nicméně stále zůstávají nevyzvednuta některá velmi exkluzivní místa v první kategorii nebo ČS Klubu. Majitelé těchto míst by tedy neměli váhat! Prodloužit si své permanentky také na další sezonu mohou až do čtvrtka na Rotundě v areálu Sport parku Liberec.

Od pátku půjdou následně veškerá volná místa do volného prodeje. Je pravděpodobné, že některá zajímavá obsazená sedadla z loňské sezony zůstanou nově volná, proto novým permanentkářům doporučujeme k nákupu právě páteční dopolední hodiny. Zároveň upozorňujeme, že v následujících dvou týdnech bude na Rotundě z důvodu dovolené zavřeno, znovu se pokladny otevřou až 18. července. Do té doby bude k dispozici například online prodej pomocí sítě TicketPro.

  • Nákup online v síti TicketPro pro nové permanentkáře uskutečníte zde:

    TicketPro

  • Na permanentkáře čeká také v následující sezoně řada výhod. Cena permanentky odpovídá ceně vstupného na 20 domácích utkání, šest zápasů tedy máte zdarma! Kromě toho vám permanentní vstupenka umožňuje volný vstup také na přípravné zápasy, utkání Ligy mistrů v základní skupině, ale také na případné předkolo play-off, play-out nebo baráž. Jako velmi cenné se v uplynulé sezoně ukázalo rovněž předkupní právo na vstupenky na utkání play-off.

    Každý majitel permanentky se navíc může těšit na tygří ručník, který je možno vyzvednout až do 30. září v našem fanshopu. Kromě toho můžete využít také řady výhod a slev plynoucích z programu BONUS KARTA..

    Nová sezona se pomalu blíží a Tygry čeká nesmírně náročná cesta za obhajobou. Pojďte s námi zpět do boje!

    Ceník permanentních vstupenek na extraligovou sezónu 2016/2017

    Akce

    Ceník do Česká Spořitelna Klubu od 16. 5. 2016

    Akce

    Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

    Sdílet

    Nejnovější video

    Slavná trojice aneb selská jízda

    Nejnovější články

    Bojovník Šír se loučí s Libercem

    Klub uplatnil opci u tří hráčů

    Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

    Z našeho fanshopu

    Mikina s logem dámská šedá

    895 Kč
    Koupit

    Triko dámské Bulíř

    495 Kč
    Koupit

    Šála bílá s logem

    320 Kč
    Koupit

    Mikina s logem pánská šedá

    895 Kč
    Koupit