Bílí Tygři Liberec

Na první dva domácí zápasy čtvrtfinále zbývají poslední lístky!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Pokud chcete ve středu a ve čtvrtek vyrazit na první duely play-off, neváhejte! Na oba duely zbývají už skutečně pouze poslední lístky, přesto jde o vstupenky na často velmi zajímavá místa. Zajistěte si je dřív, než bude pozdě!

Systém vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy čtvrtfinále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2016/2017 pak měli předkupní právo na vstupenky na první dva domácí zápasy čtvrtfinále. To je však již u konce. Od pondělí 6. března jsou lístky ve volném prodeji.

Nákup vstupenek je omezen. Celkem lze na jednu osobu nakoupit maximálně čtyři vstupenky, stejně jako tomu bylo při nákupu na permanentku v rámci předprodeje. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

Ceny a slevy

Na čtvrtfinále se ceny vstupenek pohybují od 160 Kč ve 4 N.P. do 280 Kč v 1. kategorii. I do v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off bude dětská vstupenka stát pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Online

Vstupenky na play-off budou nabízeny online prostřednictvím sítě TicketPro jen v omezené míře. Nákup po internetu bude možný až v den spuštění volného prodeje. Veškerý nákup bude možné uskutečnit na Rotundě Home Credit Areny v areálu Sport Parku. Otevírací doba bude v případě potřeby upravena. Po dobu play-off bude Rotunda ve všední dny otevřena bez polední přestávky nepřetržitě od 9:00 do 18:00.

tabulka ceny play-off

Rozhodně se máte na co těšit! Neváhejte a nenechte si čtvrtfinálové bitvy s Plzní ujít. Boj o extraligový trůn opět začíná!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit