Bílí Tygři Liberec

Lašák vítězem Zlaté helmy za měsíc leden!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Zkušený brankář Ján Lašák si připsal další ocenění. V tradiční anketě Zlatá helma Sencor byl jeho zákrok z utkání na ledě Komety Brno označen nejpovedenější akcí měsíce ledna!

V průběhu utkání se zkušený brankář dostal do skutečné svízelné situace. Osamoceni na něj postupovali hned dva hráči Komety, Martin Erat a Marek Kvapil. Zatímco domácí fanoušci už se pomalu chystali na oslavu vstřelené branky, Lašák jim parádním zákrokem vytřel zrak. Počkal si na vhodný moment a útočnému duu kotouč vypíchl.

Při pozápasovém rozhovoru navíc nezapomněl celou situaci s notnou dávkou humoru okomentovat. "Jestli jsem věděl, jak zkušení hráči na mě jedou? Spíš jestli oni věděli, na koho jedou!" pousmál se na dotaz moderátorky České televize.

V konkurenci celé řady dalších pohledných akcí nakonec Lašák jasně triumfoval. Právě pro něj hlasovala více než polovina fanoušků a Jánkův zásah se tak kvalifikoval do finále Zlaté helmy. Nejlepší akce měsíce ledna byla vyhlášena v pořadu Buly - hokej živě na úvod přenosu utkání mezi Litvínovem a Kometou Brno.

Zmíněné efektní vypíchnutí puku proti dvojici Kvapil - Erat si můžete prohlédnout v následujícím videu, v němž najdete také všechny ostatní nominované akce za měsíc leden.

Kdo ví, třeba uvidíme některou z povedených tygřích akcí také v únorové anketě o Zlatou helmu Sencor!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit