Bílí Tygři Liberec

Bílí Tygři na Benátské!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Letošní festival Benátská! nebude pouze o hudebních zážitcích! Stejně jako v minulém ročníku zde narazíte také na Bílé Tygry Liberec. Čeká vás nejen autogramiáda téměř celého týmu extraligových šampionů, ale také další zajímavý program!

Na mistry extraligy se můžete ve veseckém areálu těšit v sobotu 30. července. Kromě bohatého programu dojde na autogramiádu téměř celého týmu, přijít si tak můžete pro cennou relikvii v podobě podpisů Bílých Tygrů. Naši hráči se budou fanouškům podepisovat zhruba od 16:45. To ale zdaleka nebude vše, těšit se můžete také na další bohatý program!

Ještě před autogramiádou proběhne soutěž o permanentní vstupenku na novou sezonu, která zároveň majiteli umožní vstup na přípravné zápasy nebo duely Ligy mistrů. Zatímco na minulém ročníku Benátské musel výherce permanentky vystoupit na pódium a zazpívat hymnu klubu, tentokrát se můžete těšit na odlišnou soutěž. Jakou? To se dozvíte až v sobotu!

Kromě soutěží nebo autogramiády navíc Bílí Tygři přivezou také obě trofeje, které v loňské historické sezoně vybojovali. Jak Prezidentský pohár, tak Pohár T. G. Masaryka si budete moci zblízka prohlédnout nebo se s nimi vyfotit.

Dorazte v sobotu 30. července do areálu ve Vesci a užijte si festival Benátská! spolu s Bílými Tygry! Ti vůbec poprvé ve své historii přijedou jako extraligoví šampioni. Buďte u toho, těšíme se na vás!

Loňský ročník Benátské v podání Tygrů si můžete připomenout v následující videoreportáži.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit