Bílí Tygři Liberec

Aukce originálních mistrovských dresů ze sezóny 2015/2016

Date of publication Author Martin Kadlec

V neděli 22. května odstartuje tradiční dražba originálních hráčských dresů Bílých Tygrů Liberec. Letošní aukce bude ovšem výjimečná. Do stoupy totiž půjdou modré dresy, ve kterých Bílí Tygři vybojovali v O2 aréně tituly hokejových mistrů!

Celkem se v dražbě objeví 33 dresů, tedy téměř kompletní sada širšího kádru týmu. Chybět budou jen jména Petra Vampoly a Jana Stránského, jejichž trikoty „vzaly za své“ během mistrovských oslav. Velkým lákadlem budou jistě dresy současných reprezentantů Michalů Birnera a Řepíka, Radima Šimka, stejně jako Martina Bakoše. Získat můžete i dresy dalších výjimečných hráčů, kteří se zasloužili o liberecký triumf, například trikoty opor Jána Lašáka, Branka Radivojeviče, Martina Ševce nebo Michala Bulíře. V aukci samozřejmě nechybí dres s kapitánským „C“ Jana Výtiska, a trochu kuriózně ani dres se jménem sparťanského gólmana Filipa Novotného, který v tygřím brankovišti krátce zaskakoval na konci minulého roku po svém návratu z Novokuzněcku.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Elektronická aukce dresů začíná v neděli 22. 5. 2016 a skončí v neděli 16. 6. 2016 v 16 hodin. Zúčastnit se může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu. Aukce některých dresů může skončit o pár minut později, protože po každém příhozu dne 16. 6. 2015 v čase 15:55 budou mít účastníci aukce pět minut na konkrétní příhoz zareagovat.

Cena každého dresu je 1300 Kč. Minimálně je možné přihodit 50 Kč, maximálně pak 500 Kč. Do aukce bylo umístěno celkem 33 originálních modrých dresů ze sezóny 2015/2016.

Aukce

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit