Bílí Tygři Liberec

Extraliga juniorů mění svůj název

Date of publication Author Redakce

L i b e r e c - Český hokejový svaz se dohodl se společností DHL Express (Czech Republic) s. r. o. na spolupráci, která vyústila v to, že nejvyšší hokejová soutěž juniorů nyní ponese název DHL EXTRALIGA JUNIORŮ.

Oficiálně byla tato spolupráce oznámena na společné tiskové konferenci, uskutečněné 21. října. Smlouva svazu a společnosti DHL má platnost do konce dubna 2017. To znamená, že název DHL extraliga juniorů ponese soutěž minimálně v sezonách 2014/2015, 2015/2016 a 2016/2017. Naše juniory tak budete nejpozději od 13. listopadu moci vídat s polepy nového generálního sponzora na helmách.

„Spolupráce s tak silným partnerem si velmi vážíme,“ uvedl při podpisu smlouvy Tomáš Král, prezident Českého svazu ledního hokeje. „Nejvyšší juniorská soutěž prošla v posledních sezonách proměnami, které se odrazily v její vyšší kvalitě, stejně jako v lepších výsledcích mládežnických reprezentací. Jsem přesvědčen, že s podporou nového titulárního partnera ji posuneme ještě dále.“

Po 19 odehraných extraligových kolech drží liberečtí junioři skvělé 4. místo v tabulce, snad tedy budou pokračovat ve stejné formě i po této drobné změně.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit