Bílí Tygři Liberec

Kalendář Bílých Tygrů soutěží o titul Kalendář roku

Date of publication Author Tisková zpráva

Nástěnný velkoformátový kalendář Bílých Tygrů pro rok 2012 se bude ucházet o titul „Nejlepší kalendář roku“. Soutěž má již dvanáctiletou tradici a mezi vítězi najdeme kalendáře firem a fotografů zvučných jmen. Kalendář Bílých Tygrů byl do soutěže přihlášen vůbec poprvé.

Tygří kalendář může získat ocenění hned v osmi kategoriích: design, fotografie, propagační účin a hlavní idea, kvalita tisku a celkové zhotovení, digitální tisk, osobité ztvárnění celebrit, vyjádření sociální role a podpora cestovního ruchu. Výsledky budou vyhlášeny v rámci programu veletrhu Reklama-Polygraf, který se uskuteční 20. – 22. března na výstavišti v Praze-Holešovicích.

Nástěnný kalendář Bílých Tygrů je, na rozdíl od kalendáře stolního, úplnou novinkou. Na 12 černobílých snímcích je objektivem dlouholetého fotografa libereckých hokejistů Vladimíra Jíny zachycena většina opor libereckého mužstva. Jednotným tématem kalendáře není překvapivě hokej, ale další aktivity, při kterých hráči Bílých Tygrů nejraděj tráví volný čas. Grafickou úpravu kalendáře obstaral Pavel Soukup a tisk zajistila liberecká tiskárna Geoprint.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit