Bílí Tygři Liberec

Získejte tygří batoh a šanci vyhrát vůz na víkend s plnou nádrží!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Chcete získat tygří batoh a k tomu vyhrát vůz s plnou nádrží na celý víkend? Pak rozhodně doražte na úterní utkání s Jihlavou, jehož partnerem bude společnost AUTOTREND!

Před druhým zápasem s Jihlavou, který se uskuteční v úterý 27. února od 18 hodin, se můžete těšit na zajímavou soutěž. Stačí si u hostesek v připraveném stánku tipnout, kolik fanoušků zmíněné utkání navštíví, a mít trochu štěstí. Nejpřesněji tipující se může těšit na skvělou odměnu v podobě zapůjčení vozu Škoda Rapid Monte Carlo od společnosti AUTOTREND na celý víkend s plnou nádrží!

Všichni, kdo se do soutěže zaregistrují, se navíc mohou těšit na dárek v podobě speciálního tygřího batohu. Pro jeho získání stačí pouze kompletně vyplnit soutěžní kartu u příslušného promopultu a zúčastnit se tak soutěže o hlavní cenu.

To ale není vše, co si pro vás společnost AUTOTREND před úterním zápasem připravila. U vstupu do Home Credit Areny si navíc budete moci pěkně zblízka prohlédnout vozy Škoda Karoq, Škoda Rapid Monte Carlo a Škoda Octavia Scout. Chybět nebude ani oblíbená přestávková soutěž "pneucurling".

Přijďte na úterní utkání s Jihlavou a kdo ví, třeba to budete právě vy, kdo se bude moci celý víkend vozit v zapůjčeném novém voze!

Kompletní pravidla soutěže naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit