Bílí Tygři Liberec

„OFF“ Párty aneb bruslení s Tygry na závěr sezóny

Date of publication Author Klub

Liberec - Extraligová sezóna 2017/2018 je od včerejšího večera pro Bílé Tygry minulostí. Po dvou finálových účastech se úřadující vicemistři tentokrát neprodrali přes nástrahy čtvrtfinále, ve kterém je v nervydrásající sérii až v rozhodujícím 7. utkání udolal Hradec Králové.

V konečném zúčtování se Tygři umístí na 7. místě extraligové tabulky. Všichni fanoušci jsou srdečně zváni na neformální rozloučení s uplynulou sezónou ve čtvrtek 29. března v 16 hodin do Home Credit Areny. Vstup do areny je zajištěn koncertním vstupem P.

Hráči, den otevřených dveří a bruslení v Aréně!

Největším lákadlem bude s jistotou setkání s hráči, které se tentokrát ponese v neformálním duchu. Zázemí A týmu v Home Credit Areně bude fanouškům volně přístupné. To se týká především samotné kabiny hráčů a přilehlých prostor. K dispozici bude také ledová plocha v aréně, kde budou pro malé i velké připraveny dovednostní soutěže i prostor k volnému bruslení. Na ledovou plochu bude návštěvníkům umožněn vstup jen do naplnění kapacity kluziště.

Setkání se zúčastní kompletní kádr Bílých Tygrů včetně trenérů, kteří se buďto ujmou role průvodců v šatnách či se přímo zúčastní aktivit na ledové ploše. Fanoušci si tak budou moci vyzkoušet, jak těžké je překonat Romana Willa v brance nebo podstoupit soutěž v přesnosti střelby s útočníkem Michalem Bulířem. V útrobách tygřího zázemí budou mít možnost nahlédnout pod pokličku každodenní činnosti špičkových hokejistů s komentářem přítomných hráčů a trenérů.

Bude tu také ideální možnost pro krátká setkání, získání podpisů nebo pro společné fotografie.

Na ploše Home Credit Areny budou ale připravena i další lákadla. Ve foto koutku se fanoušci mohou vyfotiti s oporami Bílých Tygrů a vytištěné fotografie ihned také podepsat a odnést jako památku. K dispozici budou herní konzole a samozřejmostí je pak přítomnost prodejního stánku s tygřími fan předměty. Chybět nebude ani nabídka občerstvení. V průběhu celé akce bude otevřena i prodejna tygřího fanshopu na ochozu Home Credit Areny. Každé dítě do 140 cm výšky při vstupu do Areny obdrží voucher na nealko, popcorn a párek zdarma.

Konec naší „OFF“ Party je naplánován na 19:00.

Bílí Tygři po čtvrteční akcí oficiálně zakončí sezonu 2017/18 a následně se rozjedou na zaslouženou dovolenou.

Martin Bakoš děkuje fanouškům za podporu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Bojovník Šír se loučí s Libercem

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit