Bílí Tygři Liberec

Zvýhodněné ceny a rezervace míst pro stávající permanentkáře končí 29. června!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Až do 29. června si mohou majitelé permanentních vstupenek z loňské sezony zajistit za zvýhodněnou cenu svá místa pro nadcházející ročník. Čas se chýlí ke konci, neváhejte! Zároveň upozorňujeme fanoušky, že od soboty 30. června do neděle 8. července bude z důvodu dovolené a státních svátků uzavřen předprodej na Rotundě.

Pokud tedy stále zvažujete nákup permanentních vstupenek, využijte předprodej do pátku 29. června, kdy bude prodejní místo na Rotundě otevřeno dle tradiční otevírací doby od 9 do 18 hodin s polední pauzou od 12 do 13 hodin. Pozor, v době dovolené nebude s platností od 30. června možné zakoupit permanentní vstupenky ani pomocí online předprodeje v síti TicketPro.

V pondělí 9. července v 9 hodin bude znovu spuštěn jak prodej na Rotundě, tak online. Odblokována v něm budou veškerá sedadla, která jsou až do 29. června rezervována pro dosavadní držitele permanentních vstupenek. V červenci už zároveň nebude možné využít zvýhodněnou cenu pro majitele permanentních vstupenek z uplynulé sezony.

Výhody k permanentkám

Všichni majitelé permanentních vstupenek se mohou těšit na praktický věcný dar s novým tygřím vizuálem, který ocení především sportovci a cyklisté (k vyzvednutí bude až do 30. 9 2018). Stejně jako vloni pak ke každé permanentce přínáleží také slevová karta na zboží adidas v prodejně Lion Sport.

Už obvyklou a nespornou výhodou jsou slevy s programem Bonus Karta a také předkupní právo na zápasy play-off a na novou sezónu. Permanentka na sezónu 2018/2019 zaručuje rovněž volný vstup na přípravné domácí zápasy Bílých Tygrů.

Nezdražujeme!

Permanentní vstupenky se prodávají za stejné ceny a ve stejném režimu jako v předcházející sezóně. Cena permanentní vstupenky se pohybuje od 2 300 Kč (fanklub) až po 5 000 Kč (1. kategorie). Fanoušci tak ušetří až 2 200 Kč v porovnání s nákupem jednotného vstupného!

Majitelé loňských permanentek mohou zakoupit nové celosezónní vstupenky za výhodnější cenu, a to až do pátku 29. června, kdy v 18:00 končí předkupní právo na jejich sedadla z loňské sezóny. Se slevou budou v prodeji také permanentky pro seniory, ženy a studenty. Připraveny jsou znovu též permanentky pro děti za jednotnou cenu 1000 Kč.

Do Česká Spořitelna Klubu stojí permanentní vstupenka stejně jako vloni 9 500 Kč.

Ceník stávající permanentkáři Ceník noví permanentkáři

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit