Bílí Tygři Liberec

Zpět do práce! Bílí Tygři v pondělí opět vyjedou na led

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Úvod prázdnin znamenal pro Bílé Tygry poslední dvoutýdenní dovolenou. V pondělí 16. července tým trenéra Filipa Pešána znovu vyjede na led a odstartuje druhou fázi přípravy.

Bílí Tygři se nejprve sejdou v kabině k mítinku s realizačním týmem. Následně od 10 hodin vyjedou na led Home Credit Areny, kde absolvují první tréninkovou jednotku této fáze přípravy. Trenérům se budou hlásit také hráči, kteří se během období nabírání kondice připravovali individuálně, jako například Martin Ševc, Marek Kvapil nebo Libor Hudáček.

V příštím týdnu čekají ještě Tygry kratší tréninkové jednotky na ledě, po nichž bude následovat také trénink na suchu. Od dalšího týdne už se na led přesunou definitivně a ve čtvrtek 26. července sehrají také první přípravný duel, v němž změří síly s pardubickým Dynamem. Doma se poprvé představí ve čtvrtek 2. srpna, kdy kombinovaná sestava Tygrů a Benátek přivítá ruský Metallurg Novokuzněck.

Pondělní první trénink na ledě Home Credit Areny byl původně avizován jako otevřený pro veřejnost, to však v tuto chvíli neplatí. Vzhledem ke kombinaci přípravy na ledě a na suchu totiž v průběhu příštího týdne čekají Bílé Tygry krátké, zhruba pětadvacetiminutové tréninkové jednotky.

O otevřený trénink však fanoušci nepřijdou, uskutečnit by se měl v co nejbližším možném termínu, kdy již půjde o plnohodnotnou jednotku a tedy mnohem zajímavější zážitek, než v případě zkráceného tréninku. O konkrétním termínu a času otevřeného tréninku vás budeme co nejdříve informovat pomocí našich komunikačních kanálů.

Mimochodem, až v pondělí Bílí Tygři znovu vyjedou na led Home Credit Areny, budou zbývat na den přesně dva měsíce do prvního domácího extraligového zápasu, který se uskuteční 16. září. Čekání na start sezony se tak už pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Závěrečná fáze přípravy startuje!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit