Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa má prvního vítěze! Odnesl si přes 11 tisíc!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - V neděli během utkání proti Třinci byla podruhé v Home Credit Areně k vidění nová soutěž Zlatá Tygří Trefa. A díky přesné ráně soutěžícího Josefa Povolného známe také prvního vítěze! Domů si z hokeje odnesl více než 11 tisíc korun!

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během druhé komerční přestávky druhé třetiny mezi vás z ledu vystřelíme tři dárky, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. V prvním duelu proti Pardubicím jsme sice výhru neviděli, zato proti Třinci našla Zlatá Tygří Trefa svého prvního vítěze!

Soutěžící Josef Povolný k tomu navíc nepotřeboval ani dva pokusy. Srovnal si puk na středovém kruhu, zkušeně zamířil a hned první ranou neomylně trefil přesný střed branky. To znamenalo jediné, jackpot měl v kapse! Na zápas s Pardubicemi dorazilo přesně 5 762 fanoušků, k této sumě se přičetla nová návštěva na duel s Třincem (5 629 diváků) a v součtu se tak vítěz mohl těšit na skvělých 11 391 Kč! Podívejte se sami, jak si se soutěží poradil.

Josef Povolný se tak stal historicky prvním výhercem Zlaté Tygří Trefy. "Je to super," komentoval své pocity přímo na ledové ploše. A na co tuto výhru využije? "Asi z toho něco půjde na lyže," tuší. S podobnou soutěží už měl předtím alespoň dávnou zkušenost. "Už jsem takhle střílel na branku někdy snad před 25 lety, ale tehdy to nevyšlo. Tentokrát už to bylo trochu lepší," usmíval se.

Nezbývá než prvnímu vítězovi Zlaté Tygří Trefy pogratulovat. Už v neděli během derby s Mladou Boleslaví však budete mít možnost na Josefa navázat! Odneste si také vy z hokeje pořádný balík! Jak jste minulou neděli mohli sami vidět, rozhodně to není nemožné!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit